Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

COVID-19: Wijzigingen in toekomstige opslagkosten in Europa

Wat is er aan de hand?

We zullen afzien van de kosten voor langdurige opslag van 15 mei voor voorraad die is opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Polen en Tsjechië. Je kunt doorgaan met het maken van verwijderingsopdrachten, maar er zullen vertragingen optreden bij het voltooien van de aanvragen. Automatische verwijderingen zullen ook worden vertraagd. Je kunt hier de status van je verwijderingsbestellingen bekijken. Dit is in aanvulling op de eerder aangekondigde vrijstellingen die hieronder worden vermeld:


  1. Afzien van maandelijkse opslagkosten van april voor producten van meer dan 15 kg, waarbij we gestopt zijn met het aannemen van bestellingen van klanten vanwege richtlijnen voor social distancing. Dit geldt voor voorraad die is opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Polen en Tsjechië.
  2. Afzien van maandelijkse opslagkosten van april voor de getroffen dagen in Frankrijk en Italië, waar we tijdelijk zijn gestopt met het aannemen van bestellingen voor producten met een lagere prioriteit of waar onze fulfillment centers tijdelijk gesloten waren.

Waar kan ik mijn maandelijkse kosten voor voorraadopslag zien?

Kosten voor voorraadopslag voor april worden verwerkt tussen 7-15 mei. Je kunt je maandelijkse kosten voor voorraadopslag bekijken in de Transactieweergave van je Betaaloverzicht. Stel de filterweergave in op Servicekosten en kies een datumbereik dat april bevat.

We hebben rekening gehouden met de ontheffing van je kosten. Je ziet de ontheffing niet afzonderlijk als een promotie of korting.

Waar kan ik meer informatie vinden over de vertragingen bij verwijderingsopdrachten en het afzien van kosten voor langdurige opslag?

Raadpleeg COVID-19: Vertragingen verwijderingsopdrachten en ontheffing kosten voor langdurige opslag.

Waar kan ik meer te weten komen over opslagkosten voor voorraad?

Raadpleeg de kosten voor langdurige opslag bij FBA en de opslagkosten voor voorraad.

We hebben antwoorden geplaatst op je veelgestelde vragen over het beleid van Amazon in reactie op COVID-19. Klik hier voor meer informatie.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates