Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

All Offers Display

All Offers Display (AOD) is een nieuwe ervaring waarmee klanten aanbiedingen kunnen vergelijken en een aankoopbeslissing kunnen nemen terwijl ze binnen de omgeving van de productpagina blijven. Deze nieuwe ervaring vervangt het oude Overzicht van leverbare producten (OLP). Op mobiel biedt de AOD klanten in één oogopslag toegang tot de belangrijkste aanbiedingsinformatie zonder dat ze naar een secundaire weergave gaan. Op desktops verschijnt aan de zijkant een blad waarin klanten snel alternatieve aanbiedingen kunnen vergelijken zonder de zoek- en productpagina te verlaten. Raadpleeg de onderstaande screenshots om een beter idee van de verschillen te krijgen:

Mobiel - vorige ervaring Mobiel - AOD-ervaring

Desktop - vorige ervaring

Desktop - AOD-ervaring

Vraag 1. Wat is de reden dat deze nieuwe ervaring is ontwikkeld?

Met OLP (een aparte pagina naast de productpagina) moesten klanten tussen afzonderlijke pagina's schakelen om aanbiedingen te vergelijken en een aankoopbeslissing te nemen. De nieuwe AOD-ervaring stelt klanten in staat om snel het volledige aanbod van Amazon te bekijken terwijl ze binnen de omgeving van de productpagina blijven.

Vraag 2. Welke aanbieding zie ik bovenaan de AOD? Waarom zie ik dat?

De aanbieding bovenaan de AOD is de 'aanbevolen aanbieding'. De AOD-ervaring stelt klanten in staat om andere aanbiedingen in één oogopslag te vergelijken met de 'aanbevolen aanbieding'.

Vraag 3. Ik gebruik het Overzicht van leverbare producten (OLP) om mijn SKU-codes te bevestigen. Hoe kan ik dat nu doen?

Je kunt de AOD-ervaring bekijken door de AOD-links op de productpagina te openen.

Vraag 4. Welke andere updates voert het team zoal uit?

In de afgelopen twee jaar hebben onze teams verbeteringen doorgevoerd die onze klanten meer inzicht hebben gegeven in alternatieve aanbiedingen. We hebben bijvoorbeeld de zichtbaarheid van AOD-links op de productpagina verhoogd door de links te veranderen in knoppen. Zo zijn ze beter vindbaar voor onze klanten. Dit heeft een grote impact gehad op de aankopen vanaf de AOD. Daarnaast geven we in één oogopslag de verzendkosten weer voor de aanbieding met de laagste itemprijs + verzendkosten op de productpagina. Op die manier kunnen klanten snel vergelijkingen maken.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates