Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

FNSKU-configuratie voor pan-Europese FBA

Om de voordelen van het pan-Europese FBA-programma te ontvangen, moeten FBA-aanbiedingen voor hetzelfde ASIN worden gekoppeld aan dezelfde voorraadgroep, d.w.z. ze moeten dezelfde FNSKU hebben.

Onze voorraadsystemen beheren de plaatsing en beschikbaarheid van voorraad op FNSKU-niveau. Dit betekent dat als je een ASIN met actieve aanbiedingen op alle vereiste marketplaces vermeldt, maar de actieve aanbiedingen zijn verdeeld over meerdere SKU-codes, je geen gebruikt kunt maken van de pan-Europese FBA-kostenvoordelen. Volg de onderstaande stappen om dit probleem op te lossen en te zorgen dat je gebruik kunt maken van de pan-Europese FBA-voordelen voor je productvermeldingen.

Notitie: Raadpleeg de pagina Ontbrekende pan-Europese-aanbiedingen om te zien voor welke van je ASIN-codes je mogelijk geen voordelen ontvangt vanwege deze configuratie.

SKU-codes uitlijnen

Als je verschillende SKU-codes voor hetzelfde ASIN hebt gebruikt, kunnen je deze stappen volgen om ze uit te lijnen voor inschrijving:

  1. Selecteer een van de SKU-codes van de ASIN die voor je gehele voorraad zal worden gebruikt. We raden de SKU aan waarvoor de meeste voorraad beschikbaar is.
  2. Verkoop of verwijder alle voorraad van de andere SKU-codes en vul ze niet meer aan.
  3. Stuur alle toekomstige eenheden van het ASIN naar Amazon met behulp van de SKU die je bij stap 1 hebt ingesteld.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates