Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Aanbiedingen selecteren die je wilt kopiëren en waarvan je de prijs wilt synchroniseren

Wanneer je een verbinding instelt met behulp van de tool Internationale productvermeldingen maken, kun je de aanbiedingen kiezen die je naar internationale marketplaces wilt kopiëren en waarvan je de prijs wilt synchroniseren door:

 • Je volledige catalogus te selecteren
 • Regels voor het maken van aanbiedingen te gebruiken
 • Een lijst met aanbiedingen te maken

(Zie Internationale productvermeldingen maken voor meer informatie over het maken en bijwerken van aanbiedingen met behulp van de tool Internationale productvermeldingen maken.)

Je volledige catalogus selecteren

In stap 2 van de installatie-workflow van de tool Internationale productvermeldingen maken, Te verbinden typen aanbiedingen, is standaard de optie voor de volledige catalogus geselecteerd. Met deze optie kun je al je in aanmerking komende aanbiedingen van de source marketplace in één keer kopiëren naar de target marketplaces. Om deze optie te kiezen, klik je op Opslaan en doorgaan.

Als je niet je volledige catalogus wilt kopiëren, klik je op Aanpassen. Je kunt vervolgens zelf de specifieke aanbiedingen kiezen die je wilt kopiëren en waarvan je de prijs wilt synchroniseren door regels voor het maken van aanbiedingen te gebruiken of je eigen lijst met aanbiedingen te maken.

Notitie: Je kunt regels voor het maken van aanbiedingen gebruiken óf een lijst met aanbiedingen maken, maar je kunt niet beide doen.

Regels voor het maken van aanbiedingen gebruiken

Je kunt op twee manieren regels definiëren voor de aanbiedingen die je wilt kopiëren en waarvan je de prijs wilt synchroniseren op de target marketplaces:

 • Op basis van het type fulfillment:
  • Fulfilled by Amazon (FBA) en Self-fulfilled
  • Alleen Fulfilled by Amazon (FBA)
  • Alleen Self-fulfilled
 • Op basis van de staat van het product:
  • Nieuw en tweedehands
  • Alleen nieuw

Wanneer je regels voor het maken van aanbiedingen definieert, wordt elke nieuwe in aanmerking komende aanbieding die wordt gemaakt op de source marketplace en aan die regels voldoet, gekopieerd naar de target marketplaces en wordt de prijs ervan gesynchroniseerd.

Een lijst met aanbiedingen maken

Je kunt ook je eigen lijst maken van aanbiedingen die je wilt kopiëren en waarvan je de prijs wilt synchroniseren op de target marketplaces. Er zijn twee manieren waarop je dit kunt doen:

 • Typ de MSKU's die je wilt kopiëren en waarvan je de prijs wilt synchroniseren. (Als een van de ingevoerde MSKU's ongeldig is, wordt er een foutmelding weergegeven en worden de foutieve MSKU's rood gemarkeerd.)
 • Selecteer de aanbiedingen in de lijst met aanbiedingen van je source marketplace.
Belangrijk: Wanneer je een lijst met aanbiedingen maakt, wordt elke nieuwe aanbieding die je op de source marketplace maakt, NIET automatisch gekopieerd naar de target marketplaces. Als je nieuwe aanbiedingen wilt kopiëren en de prijzen ervan wilt synchroniseren, voeg je deze aanbiedingen toe aan de lijst met behulp van de workflow Bewerken in de tool Internationale productvermeldingen maken.
Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates