Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Verzenden naar Amazon: Veelvoorkomende fouten met betrekking tot informatie over de inhoud van de doos in Excel-bestanden

Deze pagina bevat een lijst met de belangrijkste fouten die kunnen optreden wanneer je informatie over de inhoud van de doos uploadt door Excel-bestanden te uploaden in Verzenden naar Amazon.

In de onderstaande tabel kun je de fouttekenreeks identificeren en informatie krijgen over wat deze betekent en waarom de fout is opgetreden, zodat je het probleem kunt oplossen.

Tekenreeks-ID Tekenreeks Context
AGFS_STA_Error_CLIFileUpload_CLI_Mismatch De informatie over de inhoud van de doos in de Excel-spreadsheet komt niet overeen met de SKU-codes van de verpakkingsgroep De inhoud van de doos komt niet overeen met de inhoud van de pakgroep. Dit kan gebeuren wanneer je, bijvoorbeeld, een voltooid bestand hebt geüpload dat is bedoeld voor een andere pakgroep.
AGFS_STA_Error_CLIFileUpload_TamperedFile Het geüploade bestand is ongeldig. Gebruik de Excel-spreadsheet die wordt gegenereerd via de bovenstaande link om informatie over de inhoud van de doos te verstrekken. Het Excel-bestand is versleuteld en er is een wachtwoord vereist om bepaalde velden te kunnen bewerken. De wachtwoordbeveiliging wordt verwijderd wanneer je het bestand met een andere spreadsheettoepassing dan Excel opent. Je kunt een bestand zonder wachtwoord uploaden, maar deze fout wordt weergegeven als je per ongeluk de indeling wijzigt of een ander bestandstype uploadt, zoals een .pdf- of .csv-bestandstype.
AGFS_STA_Error_CLIFileUpload_ExpectedQuantity_Mismatch Het totale aantal eenheden voor bepaalde SKU-codes komt niet overeen met het verwachte aantal Wordt weergegeven wanneer het totale aantal in de doos niet overeenkomt met het verwachte aantal.
AGFS_STA_Error_CLIFileUpload_InvalidInput Een of meer cellen bevatten ongeldige informatie. Corrigeer de fout en upload het bestand opnieuw. Wordt weergegeven wanneer gegevens in een onjuiste indeling zijn ingevoerd, bijvoorbeeld als er een niet-numerieke waarde is ingevoerd voor het aantal, gewicht of de afmetingen.
AGFS_STA_Error_CLIFileUpload_BoxWeightMissing Gegevens over het gewicht van de doos ontbreken voor een of meer dozen Wordt weergegeven wanneer de gewichtswaarde van de doos ontbreekt voor een of meer dozen.
AGFS_STA_Error_CLIFileUpload_BoxDimensionMissing Gegevens over de afmeting van de doos ontbreken voor een of meer dozen Wordt weergegeven wanneer de afmetingswaarde van de doos ontbreekt voor een of meer dozen.
AFGS_STA_Exception_TryAgain Er is iets misgegaan. Probeer het later nog eens. Dit is waarschijnlijk een tijdelijk probleem dat je kunt oplossen door de pagina te vernieuwen of het later opnieuw te proberen. Neem contact op het ondersteuningsteam voor verkooppartners als de fout zich blijft voordoen.
Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates