Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Babynestjes Hellend babyslaapproduct

Notitie: Als je producten te koop aanbiedt op Amazon, moet je voldoen aan alle toepasselijke EU- en lokale wet- en regelgeving. Ook is het Amazon-beleid van toepassing op die producten en productvermeldingen.

Een hellend babyslaapproduct (Baby Inclined Sleep Product of IISP) is een vrijstaand product met een schuin slaapoppervlak dat voornamelijk is bedoeld en in de handel wordt gebracht voor baby's tot vijf maanden oud, of tot wanneer de baby begint te rollen of zich aan de zijkanten op begint te trekken, afhankelijk van wat het eerst gebeurt.

Hellende babyslaapproducten vormen veiligheidsrisico's voor baby’s, met mogelijk risico op plagiocefalie (platte kop), torticollis (draaihals), versmachting of letsel door uit het hellend babyslaapproduct te vallen. Vanwege deze veiligheidsrisico's zijn de volgende hellende babyslaapproducten (IISP's) verboden op Amazon:

Hellende babyslaapproducten met frame

Zelfdragende producten met een halfstijf slaapoppervlak die stilstaan of handmatig en/of geautomatiseerd wiegen mogelijk maken.

Hangmatten

Meestal vervaardigd van stof en opgehangen aan twee of meer punten over een wieg of opgehangen aan een standaard of het plafond.

Compacte hellende slaapproducten

Ook bekend als schuin slaapproduct voor baby’s.

Hellende slaapproducten met accessoires

Bedoeld om slaapproducten te bieden voor baby's en pasgeborenen. Deze producten zitten op een bepaalde manier vast aan een ander product of worden hierdoor ondersteund en kunnen vast of aanpasbaar zijn.

Aanvullende accessoires voor hellende slaapproducten

Producten (geluids- en vibratiemachines, pads) die kunnen worden toegevoegd aan hellende slaapproducten.

Mat met bolsters

Deze categorie slaapproducten omvat een mat (schuin of vlak) met twee bolsters of schuimstukken, met of zonder riempjes. Deze categorie omvat 'wigmatten' met twee bolsters of schuimstukken. Matten met bolsters die worden gebruikt voor het positioneren van het hoofd van een baby in een autostoeltje zijn niet opgenomen in deze categorie.

Wig zonder bolsters

Deze categorie slaapproducten omvat een driehoekig schuimstuk dat onder een wieglaken of matras in de wieg ligt, waardoor het gedeelte voor het hoofdje van het slaapoppervlak hoger komt te liggen.

Babyhoofdsteun en -kussens

Deze producten worden gebruikt om het hoofd van een baby te positioneren en te ondersteunen terwijl het kind in een liggende positie ligt.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates