Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Producten verwijderen of wissen uit een exclusieve Prime-korting

Je kunt een willekeurig aantal producten met korting verwijderen. Er zijn twee manieren om producten uit een exclusieve Prime-korting te verwijderen. Je kunt rechtstreeks verwijderen uit de webapp of door een Excel-bestand te uploaden met SKU-codes die moeten worden verwijderd.

SKU-codes met korting verwijderen vóór het plannen

Ga naar Exclusieve Prime-korting en kies Gegevens bekijken in de actiecel voor de korting die je wilt bewerken. Als je producten hebt geüpload, word je doorgestuurd naar de controlepagina. Klik op Product verwijderen bij het product dat je wilt verwijderen.

Inline verwijderen voor ingediende korting

Ga naar Exclusieve Prime-korting en kies Gegevens bekijken in de actiecel voor de korting die je wilt bewerken. Zodra de kortingsgegevens zijn geopend, klik je op Verwijderen in de actieknop bij het product dat je wilt verwijderen. Je wordt doorgestuurd naar de controlepagina. Bevestig Verwijderen door op Alles opslaan te klikken.

In bulk verwijderen

Ga naar Exclusieve Prime-korting en kies Gegevens bekijken in de actiecel voor de korting die je wilt bewerken. Zodra de kortingsgegevens zijn geopend, klik je op Meer producten toevoegen. Upload de spreadsheet voor het uploaden van kortingen waarop je de SKU-codes hebt ingevuld die je wilt verwijderen, met de markering 'd' in de kolom add-edit-delete. Dien de producten in op de controlepagina.

Notitie: Het kan tot twee uur duren voordat de kortingsprijs van de productpagina is verwijderd.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates