Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Overzicht van gedrag van herhalingsaankopen

Notitie: Deze functie is alleen beschikbaar voor verkopers die eigenaar zijn van een merk. Deze verkoper moet intern werkzaam zijn bij het merk en verantwoordelijk zijn voor het verkopen van het merk op Amazon.

Als je de foutmelding 'Je hebt geen machtiging om deze pagina te openen' ziet, vraag dan de beheerder van je primaire account om je een machtiging te verlenen voor 'Amazon-merkanalyse' op de pagina Algemene gebruikersmachtigingen.

Als je geen toegang hebt tot deze functie, ben je niet aangewezen als verkoper die voldoet aan deze criteria, zoals gedefinieerd in het Amazon-merkenregister. Als je van mening bent dat je aan deze criteria voldoet, neem je contact op met het Ondersteuningsteam voor verkooppartners via de link Contact op Seller Central.

Met het overzicht van het gedrag van herhalingsaankopen kunnen merkeigenaren een betere strategie bepalen voor hun marketingcampagnes en kunnen ze hun campagnes beter beoordelen om herhalingsaankopen te stimuleren en nieuwe klanten aan te trekken.

Veelgestelde vragen:

Welke informatie vind je in het overzicht van het gedrag van herhalingsaankopen?

Met het overzicht van het gedrag van herhalingsaankopen kunnen merkeigenaren het aantal ontvangen bestellingen voor alle producten of merken bekijken en het aantal unieke klanten zien dat de bestellingen heeft geplaatst. Het aantal bestellingen kan meerdere aantallen van het product bevatten en kan afwijken van de bestelde eenheden. Door het aantal bestellingen te vergelijken met het aantal unieke klanten, kunnen merkeigenaren vaststellen welke producten of merken gedurende de opgegeven periode meerdere keren door een klant zijn besteld.

Daarnaast bevat dit overzicht het percentage klanten (weergegeven als percentage van het totaal) dat gedurende de opgegeven periode herhalingsaankopen heeft gedaan. Tot slot wordt in het overzicht de verkoop van bestelde producten van herhalingsaankopen in de geselecteerde periode (exclusief retourzendingen) weergegeven.

Welke producten worden in het overzicht weergegeven?

Het overzicht bevat alle producten die zijn gekoppeld aan merken die de merkeigenaar heeft geregistreerd bij het Amazon-merkenregister.

Kan in het overzicht naar een bepaald product worden gezocht?

Ja, merkeigenaren kunnen naar een specifiek product of een set producten zoeken met behulp van het ASIN-zoekveld bovenaan het overzicht. Het ASIN-zoekveld ondersteunt zoekopdrachten tot maximaal 500 ASIN-codes tegelijk, waarbij elke ASIN wordt gescheiden door een spatie of komma.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates