Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Slijm, magnetisch slijm

Het beleid van Amazon vereist dat bepaald (magnetisch) slijm dat via de Amazon-website wordt verkocht, voldoet aan gespecificeerde certificeringsnormen. Als je deze producten op Amazon wilt verkopen, moet je een aanvraag indienen door het volgende te verzenden naar child-safety@amazon.co.uk.

 1. Bedrijfsnaam
 2. ID verkoper/leverancier
 3. E-mailadres
 4. Telefoonnummer
 5. Lijst met ASIN-codes van (magnetisch) slijm waarvoor je de aanvraag om te verkopen indient
 6. Geef voor alle ASIN-codes van (magnetisch) slijm dat je wilt verkopen, productafbeeldingen op met:
  • Productnaam of modelnummer.
  • CE-markering.
  • Naam en adres van de fabrikant of de in de EU gevestigde importeur als de fabrikant buiten de EU is gevestigd.
 7. EG-conformiteitsverklaring, die kan worden verkregen bij de merkeigenaar of officiële importeur van de producten in de EU.

Product Certificeringsvereiste
Slijm, magnetisch slijm Richtlijn 2009/48/EG betreffende de veiligheid van speelgoed

Op de pagina Europe Compliance Solutions vind je een lijst met externe consultants die je kunnen helpen met vragen over wettelijke vereisten.

Wat is slijm?

Speelgoedslijm is een kleverig, kneedbaar en blubberig materiaal, gemaakt van een mengsel van siliconen en chemicaliën, waaronder boorzuur. Er kunnen ook poeders en droge pigmenten (glitter, kleurstoffen) worden toegevoegd om de visuele esthetiek van het product te veranderen.Wat is magnetisch slijm?

Magnetisch slijm is een speelgoed op basis van siliconen met ongebruikelijke fysische eigenschappen. Het stuitert, maar het breekt als er een flinke klap op wordt gegeven, en het kan bovendien stromen als een vloeistof. In tegenstelling tot andere soorten slijm bevat magnetisch slijm ijzerhoudende stoffen, waardoor het magnetische eigenschappen krijgt.Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates