Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Verzenden vanuit China met Verzendservices kopen

Overzicht

Met Verzendservices kopen kun je via Seller Central je verzendetiketten kopen voor ondersteunde transportdiensten.

Verkopers die hun etiketten kopen via Verzendservices kopen, kunnen genieten van verschillende voordelen, zoals de garantie dat hun zending voldoet aan de bezorgingsbelofte aan de klant, automatische bevestiging en tracking van bestellingen, waarborging tegen prestatiestatistieken zoals een percentage geldige trackingnummers, en bescherming tegen negatieve feedback van klanten met betrekking tot de fulfilment.

Deelnamecriteria

Verkopers moeten een magazijn hebben in het dekkingsgebied van de beschikbare transportdiensten. Alle momenteel actieve verkopers die een magazijn hebben in een van de dekkingsgebieden van de transportdienst, komen in aanmerking om verzendingen te kopen via Verzendservices kopen.

Beschikbare transportdiensten

De volgende transportdiensten worden momenteel aangeboden via Verzendservices kopen om bestellingen vanuit China te verwerken:

Ga naar de Hulp-pagina van individuele transportdiensten voor meer informatie over het gebruik van de services van elke transportdienst.

Hoe koop ik etiketten?

Verzendetiketten voor bestellingen die vanuit China worden verzonden, kunnen momenteel worden gekocht door de knop Verzendservices kopen te selecteren bij de bestelling of via de MWS API. Raadpleeg de MWS API-documentatie voor meer informatie over hoe je de MWS API kunt integreren en verzendetiketten kunt kopen bij Chinese transportdiensten. Verzendservices kopen voor bestellingen die vanuit China worden verzonden, is momenteel niet beschikbaar via de optie Verzendservices in bulk kopen.

Volg de volgende stappen om een verzendetiket in Seller Central te kopen:


 1. Ga naar Instellingen en selecteer Accountgegevens
 2. Klik in het gedeelte Informatie over zendingen en retourzendingen op Voorkeuren voor bezorgservices kopen
 3. Als je magazijn in China al onder Je verzendlocaties beheren wordt vermeld, klik je op Bewerken. Als het hier nog niet wordt vermeld, klik je op + Nieuw adres toevoegen. Voeg een standaardpakketgrootte toe en sla deze op. Vervolgens kun je een nieuw adres toevoegen. Of als je geen standaardpakketgrootte wilt toevoegen, klik je op Annuleren om deze stap over te slaan. Vervolgens kun je een nieuw adres toevoegen. Je kunt zoveel adressen toevoegen als je wilt, indien je meerdere adressen hebt.
 4. De beschikbaarheid van Chinese transportdiensten in Verzendservices kopen is afhankelijk van de nauwkeurigheid van de plaats en de staat die zijn ingevoerd (raadpleeg het bovenstaande gedeelte Beschikbare transportdiensten en de dekking van elke transportdienst op de gedetailleerde Hulp-pagina van de transportdienst). Voer Pinyin (of Latijnse) tekens in de velden Plaats en Staat in. Voer voor de Staat de provincie in waar je magazijn zich bevindt en voer voor Plaats de plaats in.
 5. Als je je standaardpakketafmetingen wilt invoeren, kun je dit doen via Voorkeuren voor alle verzendlocaties > Pakkettypen
 6. Ga naar Bestellingen en selecteer Bestellingen beheren.
 7. Klik naast een van je bestellingen op Verzendservices kopen
 8. Selecteer in het vervolgkeuzemenu Verzenden vanuit het adres van je magazijn in China.
 9. Verstrek de andere vereiste informatie, zoals aangegeven op het scherm.
 10. Kies een van de beschikbare verzendopties.
 11. Je ben vereist om specifieke informatie te verstrekken met betrekking tot de activiteiten van de transportdienst en de douaneformulieren, deze informatie omvat op zijn minst:
  • Je adres in Chinese tekens
  • De beschrijving van het item in Chinese tekens

Beschikbare transportdiensten

Volgens het Amazon-beleid zijn internationale verkopers vereist om ervoor te zorgen dat de klant geen invoerrechten hoeft te betalen om het item te ontvangen. Om ervoor te zorgen dat klanten geen invoerrechten hoeven te betalen bij ontvangst van het item en om ervoor te zorgen dat je dit beleid naleeft bij de uitvoering van de bestelling, worden alle producten waarvoor de klant invoerrechten moet betalen bij ontvangst, uitgefilterd als de waarde van het item de drempelwaarde voor het land van bestemming overschrijdt. Momenteel biedt Verzendservices kopen alleen verzendservices aan voor items die onder de belastingdrempel liggen. Voor bestellingen boven de belastingdrempel moet je je bestellingen via andere kanalen verzenden om ervoor te zorgen dat de klant geen invoerrechten hoeft te betalen.

Algemene voorwaarden

Wanneer je een verzendingsetiket koopt via Verzendservices kopen, koop je het etiket rechtstreeks bij de transportdienst en ga je akkoord met de algemene voorwaarden van de transportdienst. De algemene voorwaarden van elke transportdienst zijn te vinden op de respectievelijke Hulp-pagina's.

Verzenden vanuit China met Verzendservices kopen


Verzenden vanuit China met Verzendservices kopen


Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates