Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Externe accu's/draagbare jumpstarters voor auto's

Het beleid van Amazon vereist dat externe accu's en draagbare jumpstarters voor auto's die via de Amazon-website worden verkocht, voldoen aan gespecificeerde certificeringsnormen. Als je deze producten op Amazon wilt verkopen, dien je de volgende informatie te verzenden naar eu-electronics-safety@amazon.co.uk:

  • Bedrijfsnaam
  • ID verkoper/leverancier
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • De EU-marketplaces waar je je ASIN-codes vermeldt
  • Een lijst met ASIN-codes waarvoor je de aanvraag om te verkopen indient.

Dien om het proces te versnellen één aanvraag per reeks-ASIN/variatie/modelnummer in. Geef voor elk ASIN of modelnummer dat je wilt vermelden, afbeeldingen van het echte product of de verpakking ervan op. Het volgende moet te zien zijn:


  1. CE-markering
  2. Naam en adres van de fabrikant of het geregistreerde handelsmerk
  • EG-conformiteitsverklaring.
  • Een certificaat of testrapport van een erkend laboratorium waarin wordt bevestigd dat je product is getest volgens de normen in de volgende tabel. Dit kan ook worden verkregen bij de merkeigenaar of officiële importeur in de EU.

Product Certificeringsvereisten
Externe accu's EG-conformiteitsverklaring

+

EN (IEC) 62133 of UL2056

Draagbare jumpstarter voor auto's

EG-conformiteitsverklaring

+

EN (IEC) 62133 of UL2056

Op de pagina Europe Compliance Solutions vind je een lijst met externe consultants die je kunnen helpen met vragen over wettelijke vereisten.

Externe accu: een draagbare externe lithium-ionbatterij die wordt gebruikt om mobiele telefoons en andere elektronische apparaten op te laden.

Draagbare jumpstarter voor auto's: Een draagbaar voedingsapparaat dat wordt gebruikt om een auto-accu ogenblikkelijk van een hoge startstroom te voorzien. De integrale voedingsbron bestaat uit een of meer lithium-ionbatterijen, loodzuurbatterijen, elektrochemische condensatoren of condensatormodules. Extra functies, zoals zaklampen, voltmeters, omvormers, voertuigadapters en interne luchtcompressorsystemen, kunnen ook in dit soort producten worden opgenomen.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates