Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Prijsstatus

Je kunt de status van je prijs bekijken in vergelijking met andere prijzen op Amazon of buiten Amazon op de pagina Voorraad beheren onder het gedeelte Prijsstatus van de kolom Prijs + verzending. In deze kolom wordt je prijs vergeleken met:

  • De aanbevolen aanbieding, de aanbieding bovenaan een productpagina. Klanten kunnen het product 'nu kopen' of toevoegen aan hun winkelwagen. Verkopers moeten voldoen aan prestatiegerichte vereisten, inclusief concurrerende prijzen, om in aanmerking te komen voor de aanbevolen aanbieding. Ga voor meer informatie naar Hoe de aanbevolen aanbieding werkt.
  • De concurrerende prijs: de laagste prijs voor dit item van andere grote verkopers buiten Amazon. De prijzen van andere verkopers in de Amazon-store zijn niet inbegrepen. Een prijs wordt als concurrerend beschouwd wanneer de prijs + verzendkosten lager zijn dan of gelijk zijn aan de concurrerende prijs. Ga voor meer informatie naar Prijsstatus.
  • De laagste prijs: de huidige laagste prijs op Amazon is voor dit product. De huidige laagste prijs is gebaseerd op de pagina Voorkeuren voor voorraad beheren, waarmee je aanbiedingen kunt vergelijken aan de hand van de volgende variabelen: de staat van de productvermelding, fulfillment-methode, feedbackbeoordeling en verwerkingstijd.

Voor elk van deze prijzen wordt een groen vinkje weergegeven als je prijs lager is dan of gelijk is aan de respectievelijke prijs. Als je prijs hoger is dan de respectievelijke prijs, wordt er een rood kruis weergegeven.

Notitie: We reserveren een aanbevolen aanbieding voor aanbiedingen van verkopers die onze normen voor klantervaring handhaven, waaronder snelle verzending, concurrerende prijzen, nauwkeurige productvermeldingen en snelle bezorging. Om je aanbieding in aanmerking te laten komen voor aanbevolen aanbieding op de productpagina, moet je voldoen aan kwalificatiecriteria.
Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates