Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Prijsstatus

Je kunt de status van je prijs bekijken in vergelijking met andere prijzen op Amazon of buiten Amazon op de pagina Voorraad beheren onder het gedeelte Prijsstatus van de kolom Prijs + verzending. In deze kolom wordt je prijs vergeleken met:

  • Het aanbevolen aanbod, het aanbod bovenaan een productpagina. Klanten kunnen het product 'nu kopen' of toevoegen aan hun winkelwagen. Verkopers moeten voldoen aan prestatiegerichte vereisten, inclusief concurrerende prijzen, om in aanmerking te komen voor het aanbevolen aanbod. Ga voor meer informatie naar Hoe het aanbevolen aanbod werkt.
  • De concurrerende prijs: de laagste prijs voor dit item van andere grote verkopers buiten Amazon. De prijzen van andere verkopers in de Amazon-store zijn niet inbegrepen. Een prijs wordt als concurrerend beschouwd wanneer de prijs + verzending lager is dan of gelijk is aan de concurrerende prijs. Ga voor meer informatie naar Prijsstatus.
  • De laagste prijs: de huidige laagste prijs op Amazon is voor dit product. De laagste prijs is gebaseerd op de pagina Voorkeuren voor voorraad beheren, waarmee je aanbiedingen kunt vergelijken aan de hand van de volgende variabelen: de staat van de productvermelding en de fulfillment-methode.

Voor elk van deze prijzen verschijnt een groen vinkje als je prijs lager is dan of gelijk is aan de betreffende prijs en er verschijnt een rood kruisje als je prijs hoger is dan de betreffende prijs.

Notitie: We reserveren het aanbevolen aanbod voor aanbiedingen van verkopers die onze normen voor klantervaring handhaven, waaronder snelle verzending, concurrerende prijzen, nauwkeurige productvermeldingen en snelle bezorging. Om je aanbod in aanmerking te laten komen voor aanbevolen aanbod op de productpagina, moet je voldoen aan kwalificatiecriteria.
Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates