Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Wijzigen in het programmabeleid

Hieronder staan de komende wijzigingen in het programmabeleid van Amazon.

Vernieuwde voorwaarden voor het Amazon Renewed-programma

We werken de voorwaarden van het Amazon Renewed-programma bij om meerdere cosmetische klassen in te voeren voor de productcategorieën Draadloos (zoals smartphones en smartwatches) en Personal Computer (zoals laptops, tablets en desktop-pc's). Verkooppartners kunnen aanbiedingen maken voor hetzelfde Renewed ASIN onder drie verschillende cosmetische staten: 1) Klasse 1 - Uitstekende staat (voorheen de enige klasse bij Amazon Renewed), 2) Klasse 2 - Goede staat en 3) Klasse 3 - Acceptabele staat.

Met ingang van 26 mei 2022 zijn deze wijzigingen van toepassing op alle verkopers die gebruikmaken van de services of functies die vallen onder de voorwaarden van het Amazon Renewed-programma op Amazon.co.uk, Amazon.de, Amazon.fr, Amazon.it, Amazon.es, Amazon.nl en Amazon.se.

Een Engelse versie met gemarkeerde wijzigingen is beschikbaar via de link voor het programmabeleid. Vertalingen worden op Seller Central gepubliceerd op 26 mei 2022. Je voortdurende gebruik van Verkoopservices na 26 mei 2022 vormt je aanvaarding van de wijzigingen.

Als je vragen hebt, neem contact op met ons Ondersteuningsteam voor verkooppartners.

Aankomende wijzigingen in het programmabeleid

We brengen wijzigingen aan ons programmabeleid aan die van toepassing zijn op alle verkopers die gebruikmaken van de services of functies die onder dit beleid vallen.

Belangrijk: De volgende wijzigingen worden van kracht op 31 maart 2022.

Klik op de hyperlink die is toegevoegd aan elk programmabeleid hieronder om de komende wijzigingen te bekijken die zijn gemarkeerd in het Engelstalige PDF-document. Vertalingen worden op Seller Central gepubliceerd op de ingangsdatum van het beleid.

Deze wijziging is van toepassing op Amazon.co.uk, Amazon.de, Amazon.fr, Amazon.it, Amazon.es, Amazon.nl, Amazon.se en Amazon.pl.

 • Bemiddelingsbeleid: We specificeren het feit dat je in geval van bemiddeling de mogelijkheid hebt om één van twee mediators te kiezen die worden aangeboden door het Center for Effective Dispute Resolution (CEDR).
Deze wijziging is van toepassing op Amazon.co.uk, Amazon.de, Amazon.it, Amazon.es, Amazon.nl, Amazon.se en Amazon.pl.
Notitie: Op Amazon.fr is deze update al van kracht sinds 15 maart 2022.

 • Voorwaarden van het Amazon Renewed-programma: We werken de voorwaarden van het Amazon Renewed-programma bij om het volgende weer te geven: i) de introductie van het percentage negatieve recensies (als percentage van het totale aantal bestellingen) en het percentage kwaliteitsretourzendingen van producten (als percentage van het totale aantal bestellingen) als primaire kwaliteitsstatistieken, en de beëindiging van het percentage negatieve recensies (als percentage van alle recensies) en de Renewed-kwaliteitsscore (RQS); ii) de introductie van een verplichting tot minimaal één jaar ondersteuning voor automatische updates van Chrome-apparaten en; iii) de vereiste dat mobiele apparaten de volledige functionaliteit moeten houden in het land waarin ze worden verkocht, inclusief stekkers, spanning en frequentie van de oplader, mobiele connectiviteit op alle banden (inclusief 4G, LTE en 5G), en de mogelijkheid om het product in de taal van het land in te stellen, indien van toepassing.
Deze wijziging is van toepassing op Amazon.co.uk, Amazon.de, Amazon.fr, Amazon.it, Amazon.es, Amazon.nl en Amazon.se.

Deze lijst is slechts een overzicht van de updates. We raden je aan het bijgewerkte programmabeleid zorgvuldig door te lezen om deze beter te begrijpen.

Neem contact op met het Ondersteuningsteam voor verkooppartners als je vragen hebt.

Notitie: Je voortdurende gebruik van Verkoopservices na 31 maart 2022 vormt je aanvaarding van de wijzigingen.

Update van geaccepteerde landen voor verkopersregistratie

Met ingang van 11 maart 2022 accepteren we geen registraties uit Rusland of Wit-Rusland. Zie Geaccepteerde landen voor verkopersregistratie voor meer informatie.

Updates van het beleid voor producten voor volwassenen

Met ingang van 17 januari 2022 worden alle wandvibrators en kegel-/ben wa-ballen geclassificeerd als producten voor volwassenen. Deze items blijven beschikbaar voor verkoop en zijn vindbaar voor alle klanten die ze zoeken binnen de huidige productvermeldingscategorie. Raadpleeg voor meer informatie de updates van het beleid en de richtlijnen voor producten voor volwassenen die op 17 januari 2022 zijn ingegaan.

Aankomende wijzigingen in het programmabeleid

We brengen wijzigingen aan ons programmabeleid aan die van toepassing zijn op alle verkopers die gebruikmaken van de services of functies die onder dit beleid vallen.

De volgende wijzigingen worden van kracht op 30 november 2021:

De volgende wijzigingen treden in werking op 15 december 2021:

 • Beleid voor verplichte verwijderingen van FBA-voorraad: We voegen onze bestaande pagina voor verplichte FBA-verwijderingen toe als een programmabeleid en werken deze bij om een kortere periode van zeven dagen (voorheen 30 dagen) in te voeren om FBA-voorraad met houdbaarheidsdatum te verwijderen uit onze fulfilllment centers nadat we je op de hoogte hebben gesteld. We verkorten de kennisgevingsperiode voor producten met een houdbaarheidsdatum om te voorkomen dat ze de vervaldatum bereiken terwijl ze nog in opslag zijn in onze fulfillment centers. Hierdoor kan meer voorraad met een houdbaarheidsdatum geschikt zijn voor donatie als je ervoor kiest om deze niet te verwijderen. We werken het beleid ook bij om bepaalde andere verduidelijkingen op te nemen. Zorg ervoor dat je je voorkeuren voor automatische verwijdering voor niet-vervulbare voorraad instelt in je FBA-instellingen.

De volgende wijzigingen treden in werking op 10 januari 2022:

 • Vernieuwde programmavoorwaarden van Amazon: We werken de voorwaarden van het Amazon Renewed-programma bij om het volgende weer te geven: i) de introductie van verplichte minimale diagnostische tests voor alle draadloze mobiele-telefoonapparaten die worden verkocht in Amazon Renewed UK- en EU-stores, om ervoor te zorgen dat aan de functionaliteit van het apparaat en de normen voor gegevenssanering is voldaan, en ii) de vereiste dat Amazon Renewed-verkopers testrecords voor draadloze mobiele-telefoonapparaten moeten kunnen produceren en onderhouden om periodieke voorraad en onderhouden, teneinde periodieke controles op voorraad- en bestellingsniveau te ondersteunen.

Deze lijst is een overzicht van de wijzigingen, dus we raden je aan het bijgewerkte programmabeleid zorgvuldig door te lezen.

Er is een Engelse versie met gemarkeerde wijzigingen beschikbaar voor elk programmabeleid via de bijbehorende link. Vertalingen worden op Seller Central gepubliceerd op de ingangsdatum.

Als je vragen hebt, neem contact op met ons Ondersteuningsteam voor verkooppartners. Door je voortdurende gebruik van de verkoopservices na de respectievelijke datum van effectiviteit, accepteer je de wijzigingen.

Update Beleid inzake intellectueel eigendom

Met ingang van 8 september 2021 wordt de pagina Beleid inzake intellectueel eigendom bijgewerkt en worden geografische aanduidingen opgenomen. Een recht op geografische aanduiding stelt iedereen die het recht heeft om de aanduiding te gebruiken in staat om het gebruik ervan door een derde partij van wie het product niet voldoet aan de toepasselijke normen, te voorkomen. We kunnen aanbiedingen verwijderen die niet voldoen aan artikel 103, lid 2, van Verordening (EU) nr. 1308/2013 van het Europees Parlementslid en de raad van 17 december 2013 tot vaststelling van een gemeenschappelijke ordening van de markten voor landbouwproducten.

Aankomende wijzigingen in het programmabeleid

Vanaf 3 september 2021 geldt de volgende aanvulling op ons programmabeleid en is deze van toepassing op alle verkopers die gebruikmaken van de services of functies die onder het beleid vallen.

 • Vernieuwde programmavoorwaarden van Amazon: We introduceren Amazon Renewed op Amazon.nl en voegen de vernieuwde programmavoorwaarden van Amazon toe als een nieuw programmabeleid, dat de deelname aan het programma regelt.

De vernieuwde programmavoorwaarden van Amazon zijn hier beschikbaar.

Als je vragen hebt, neem contact op met ons Ondersteuningsteam voor verkooppartners. Door je voortdurende gebruik van de verkoopservices na de datum van effectiviteit, accepteer je de wijzigingen.

Aankomende wijzigingen in het programmabeleid

We brengen wijzigingen aan ons programmabeleid aan die van toepassing zijn op alle verkopers die gebruikmaken van de services of functies die onder dit beleid vallen.

De volgende wijzigingen treden in werking op 27 april 2021:

 • Terugbetalingsbeleid voor verloren en beschadigde voorraad bij FBA: Om het reconciliatieproces te vereenvoudigen, verwijderen we de vereiste waardoor je 30 dagen moest wachten nadat voorraad was misplaatst of beschadigd was geraakt in een Amazon-magazijn om een claim in te dienen. Met het nieuwe overzicht Aanpassing voorraad van Amazon, wordt er een rapport uitgegeven voor voorraadaanpassingen voor verloren of beschadigde voorraad in het magazijn wanneer de voorraad weer is afgestemd of wanneer je in aanmerking komt voor een terugbetalingsclaim. Voor elke verloren of beschadigde voorraad in het magazijn die niet is terugbetaald of gevonden, zoals weergegeven in het overzicht Aanpassing voorraad, kun je onmiddellijk een claim indienen bij Amazon. Als je het niet eens bent met de beoordeling door Amazon over items die door klanten zijn geretourneerd als beschadigd of defect, kun je een claim indienen. Om een claim in te dienen, moet het betwiste item fysiek aan je zijn geretourneerd met behulp van een verwijderingsopdracht. We werken ook de taal met betrekking tot de methodologie voor de terugbetalingsberekening bij om meer duidelijkheid te geven over hoe je terugbetalingen worden berekend.

  Een versie van het Terugbetalingsbeleid voor verloren en beschadigde voorraad bij FBA met Wijzigingen bijhouden is hier beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans.

 • FBA-beleid voor Abonneren en besparen: We werken het FBA-beleid voor Abonneren en besparen bij om aan te geven dat de inschrijving van nieuwe producten voor het programma niet langer beperkt is tot merkeigenaren die zijn geregistreerd in het Amazon-merkenregister. In aanmerking komende, aanvulbare items worden automatisch ingeschreven met een basiskorting van 0% (d.w.z. geen kosten voor verkopers) en Amazon biedt 5% korting op gelaagde leveringen wanneer klanten een vast aantal items in één zending ontvangen. Verkopers die een korting van klanten willen financieren, kunnen dit doen met 5% of 10%, en Amazon biedt 5% extra onder de toepasselijke voorwaarden. Verkopers kunnen zich op elk gewenst moment afmelden.

  Een versie van het FBA-beleid voor Abonneren en besparen met Wijzigingen bijhouden is hier beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans.

 • Vernieuwde programmavoorwaarden van Amazon: We werken de voorwaarden van het Amazon Renewed-programma bij om de invoering van kosten die van toepassing zijn op Amazon Renewed-producten vanaf 8 juni 2021 weer te geven. Daarnaast werken we onze prestatiestatistieken van Amazon bij om de beste klantervaring te kunnen garanderen.

  Een versie van de voorwaarden van het Amazon Renewed-programma met Wijzigingen bijhouden is hier beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans.

De volgende wijziging wordt van kracht op 30 juni 2021 voor Amazon.co.uk, Amazon.fr en Amazon.es, en op 26 juli 2021 voor Amazon.it:

 • Beleid voor inschrijving behouden in SFP: We werken het beleid voor inschrijving behouden voor Door verkoper verzonden Prime bij om de Prime-klantervaring te verbeteren. Het uiterste tijdstip voor het bepalen of je in aanmerking blijft komen voor Door verkoper verzonden Prime, wordt vooruit verplaatst. Houd er rekening mee dat het vereiste uiterste tijdstip kan veranderen afhankelijk van de Amazon-store. Bovendien moet je voor bestellingen in de Amazon.co.uk-store verzendmethoden gebruiken die het ophalen op ten minste één dag in het weekend (zaterdag of zondag) ondersteunen om in aanmerking te blijven komen voor Door verkoper verzonden Prime.

  Een versie van het beleid voor inschrijving behouden voor Door Verkoper verzonden Prime met Wijzigingen bijhouden is hier beschikbaar in het Engels, Frans, Italiaans en Spaans.

Houd er rekening mee dat de volgende wijziging van kracht wordt op 19 april 2021, zoals eerder is meegedeeld:

 • Beleid voor percentage geldige trackingnummers (Valid Tracking Rate, VTR) : We voegen het VTR-beleid toe om klanten beter zicht te geven op de tracering van verzendingen. Voor bestellingen die niet door Prime worden verzonden, moet je tijdens de verzendbevestiging de naam opgeven van de dienstverlener en de bezorgservice die je hebt gebruikt, evenals de geldige tracking-ID als je een verzendmethode met tracering hebt gebruikt. Je moet ook een percentage geldige trackingnummers (VTR) van 95% bereiken. Raadpleeg het toepasselijke Amazon-storebeleid voor gedetailleerde informatie over de respectievelijke berekening voor het percentage geldige trackingnummers per store.

Dit is een overzicht van de wijzigingen, dus we raden je aan het bijgewerkte en nieuwe programmabeleid zorgvuldig te bekijken.

Als je vragen hebt, neem contact op met ons Ondersteuningsteam voor verkooppartners. Om gebruik te kunnen blijven maken van de Verkoopservices na de respectievelijke datum van de inwerkingtreding, moet je akkoord gaan met de wijzigingen.

Aankomende wijzigingen in het programmabeleid

De volgende wijziging treedt in werking op 19 maart 2021:

 • We voegen het Beleid voor onderzoek van ongeschikte voorraad toe als een nieuw programmabeleid. Volgens dit beleid kunnen we, als er een vermoeden bestaat dat een verkooppartner mogelijk betrokken is geweest bij de verkoop van vervalste producten of andere illegale goederen bij Amazon, aanvullende informatie nodig hebben over de betrokken FBA-voorraad. Als de gevraagde informatie niet wordt verstrekt of als we na onderzoek vaststellen dat de voorraad ongeschikte eenheden bevat, kunnen we deze verwijderen.

Aankomende wijzigingen in het programmabeleid

Met ingang van 1 januari 2021 brengen we enkele updates aan in ons programmabeleid.

We werken het factureringsbeleid van Amazon Business bij om de toevoeging weer te geven van een gratis geautomatiseerde oplossing voor verkooppartners die niet verplicht zijn om zich voor btw in de EU of het Verenigd Koninkrijk te registreren, om te voldoen aan het factureringsbeleid van Amazon Business. De nieuwe oplossing genereert automatisch een ontvangstbewijs van Amazon namens verkooppartners voor al hun bestellingen en maakt de ontvangstbewijzen rechtstreeks beschikbaar aan klanten via hun Amazon-account.

We werken ook het Amazon Marketplace Fair Pricing Policy bij om meer voorbeelden te geven van prijspraktijken die het vertrouwen van klanten schaden met betrekking tot verzendkosten.

Daarnaast werken we het hieronder vermelde programmabeleid bij om bepaalde wijzigingen met betrekking tot de nieuwe handelsrelatie tussen het Verenigd Koninkrijk en de EU weer te geven, net als wijzigingen in de wetten in het Verenigd Koninkrijk naar aanleiding van Brexit, en om bepaalde bepalingen met betrekking tot belasting te consolideren en te verduidelijken. We hebben ook je verplichtingen verduidelijkt om ons bepaalde bedrijfsgegevens te verstrekken die van invloed kunnen zijn op de belastingberekeningen op Amazon-kosten en, indien van toepassing, op je transacties.

Het volgende programmabeleid wordt op bovenstaande basis bijgewerkt:

Ten slotte werken we ook de onderstaande inhoud bij in het algemene beleid voor productrichtlijnen, om wijzigingen in de regelgeving voor productconformiteit met betrekking tot Brexit weer te geven:

Er is een Engelse versie met gemarkeerde wijzigingen beschikbaar voor elk programmabeleid via de bijbehorende link. Vertalingen in het Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Nederlands en Zweeds worden op 1 januari 2021 gepubliceerd op Seller Central.

Als je vragen hebt, neem contact op met ons Ondersteuningsteam voor verkooppartners. Je voortdurende gebruik van Verkoopservices na 1 januari 2021 vormt je aanvaarding van de wijzigingen.

Wijzigingen in het programmabeleid

We hebben ons Intellectueel-eigendomsbeleid bijgewerkt om te verduidelijken hoe je de compatibiliteit van je producten met een product van een ander merk moet aangeven, bijvoorbeeld een oplaadkabel die kan worden gebruikt met een specifiek merk telefoon. Als je dergelijke producten vermeldt, controleer dan of je compatibiliteit hebt aangegeven in je producttitels zoals is beschreven in de nieuwe aanbevelingen.

Een herziene versie van het bijgewerkte Intellectueel-eigendomsbeleid van Amazon is hier beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans en Nederlands.

Als je vragen hebt, neem contact op met ons Ondersteuningsteam voor verkooppartners. Je voortdurende gebruik van Verkoopservices vormt je aanvaarding van de wijzigingen.

Aankomende wijzigingen in het programmabeleid

We maken wijzigingen en aanvullingen op ons programmabeleid die van toepassing zijn op alle verkopers die gebruikmaken van de services of functies die onder dit beleid vallen.

De volgende wijzigingen treden in werking op 30 september 2020:

 • We voegen de Amazon-service Verantwoordelijke persoon (de 'ARP-service') toe als een nieuw programmabeleid. Dit beleid geeft een overzicht van de geschiktheid, kosten, algemene voorwaarden voor bepaalde verkooppartners (fabrikanten, merkeigenaren of wederverkopers die door het merk zijn gemachtigd om in de EU te verkopen) om zich in te schrijven voor de pas gelanceerde Amazon-service Verantwoordelijke persoon. In het kader van de Amazon-service Verantwoordelijke persoon zal Amazon optreden als het contactpunt voor EU-productconformiteit voor verkooppartners buiten de EU die gebruikmaken van Fulfillment by Amazon voor bepaalde producten met een CE-keurmerk.

De volgende wijzigingen treden in werking op 15 oktober 2020:

 • We zijn onze pagina Normen voor toeleveringsketen aan het bijwerken om informatie te verstrekken over ons huidige beleid en je te helpen je aan deze richtlijnen te houden. Onze normen bevatten onder andere de gedragscode voor leveranciers van Amazon, die vereist dat producten worden vervaardigd in veilige, gezonde en geïntegreerde werkomgevingen. Op de pagina Normen voor toeleveringsketen kun je ook informatie vinden over waarom deze normen belangrijk zijn, hoe we ze implementeren en de mogelijke gevolgen voor schendingen. Onze gedragscode voor leveranciers zal niet veranderen in deze update.
 • We werken het Kostenoverzicht voor verkopen via Amazon (NL Amazon website) bij om de categorie Klussen en gereedschap toe te voegen. Er worden geen wijzigingen aangebracht in de Verwijzingsvergoeding die momenteel voor die categorie in rekening wordt gebracht.

Deze lijst is een overzicht van de wijzigingen, dus we raden je aan het bijgewerkte en nieuwe programmabeleid zorgvuldig door te lezen.

Een gemarkeerde versie van de Normen voor toeleveringsketen is hier beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans en Nederlands.

Een gemarkeerde versie van het Kostenoverzicht voor verkopen via Amazon (NL Amazon website) is hier beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans en Nederlands.

Als je vragen hebt, neem contact op met ons Ondersteuningsteam voor verkooppartners. Om gebruik te kunnen blijven maken van de Verkoopservices na de respectievelijke datum van de inwerkingtreding, moet je akkoord gaan met de wijzigingen.

Aankomende wijzigingen in het programmabeleid

We maken wijzigingen en aanvullingen op ons programmabeleid die van toepassing zijn op alle verkopers die gebruikmaken van de services of functies die onder dit beleid vallen.

Update voor de Richtlijnen voor communicatie met klanten

Vanaf 19 november 2020 worden onze Communicatierichtlijnen bijgewerkt met aanvullende informatie over Berichten koper-verkoper. Je kunt de updates hier bekijken (link bijgewerkt op 11-04-2020).

De volgende wijzigingen treden in werking op 30 september 2020:

Beleid voor het aanmaken van ASIN-codes: We voegen regels toe voor het maken van merk-ASIN-codes door verkopers die niet aan de merkeigenaar zijn gekoppeld.

Ten slotte voegen we ook ons langlopende Marketplace Fair Pricing Policy en Intellectueel-eigendomsbeleid toe aan ons programmabeleid. De inhoud en het toepassingsgebied blijft ongewijzigd.

Deze lijst is een overzicht van de wijzigingen, dus we raden je aan het bijgewerkte en nieuwe programmabeleid zorgvuldig door te lezen.

Een gemarkeerde versie van het beleid voor het maken van ASIN-codes is hier beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans en Nederlands.

Als je vragen hebt, neem contact op met ons Ondersteuningsteam voor verkooppartners. Om gebruik te kunnen blijven maken van de Verkoopservices na de respectievelijke datum van de inwerkingtreding, moet je akkoord gaan met de wijzigingen.

Aankomende wijzigingen in het programmabeleid

We brengen enkele wijzigingen en toevoegingen aan ons programmabeleid aan die op 12 juli 2020 van kracht worden en van toepassing zijn op alle verkopers die gebruikmaken van de services of functies die onder dit beleid vallen.

Wijzigingen in bestaand programmabeleid:

Nieuw programmabeleid:

 • Hoe producten zichtbaarheid krijgen in de Amazon-store: In dit beleid worden functies van de Amazon-store beschreven waarmee klanten producten kunnen vinden, ontdekken en kopen, zoals de aanbevolen aanbieding, aanbevolen winkelresultaten, producthoogtepunten (zoals badges) en gesponsorde advertenties.
 • Toegang tot gegevens: We voegen dit beleid toe om je te helpen gegevens over je verkoop in onze stores en andere relevante informatie te vinden.
 • Bemiddelingsbeleid: We introduceren bemiddeling als een optie om geschillen met verkopers buiten de rechtbank op te lossen. Het nieuwe beleid verduidelijkt welke geschillen in aanmerking komen voor dit proces en legt de basisregels van het proces uit.
 • Programmavoorwaarden van het Amazon Launchpad: Dit beleid vervangt en wijzigt het addendum van de Amazon Launchpad Business Solutions-overeenkomst. De voorwaarden van het Amazon Launchpad-programma bevatten de algemene voorwaarden met betrekking tot deelname aan het Amazon Launchpad-programma. We hebben de mogelijkheid geïntroduceerd om je bestellingen uit te voeren via Door verkoper verzonden Prime, naast Fulfillment by Amazon. We hebben ook de belofte van één jaar wederkerig gedaan voor beide partijen (Amazon Launchpad en de verkooppartner).

Deze lijst is een overzicht van de wijzigingen, dus we raden je aan het bijgewerkte en nieuwe programmabeleid zorgvuldig door te lezen.

Een gemarkeerde versie van het beleid Je accountstatus controleren is hier beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans en Nederlands.

Een gemarkeerde versie van het beleid voor Categorie-, Product- en Inhoudsbeperkingen is hier beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans en Nederlands.

Als je vragen hebt, neem contact op met ons Ondersteuningsteam voor verkooppartners. Je blijvend gebruik van Verkoopservices na 12 juli 2020 vormt je aanvaarding van het bijgewerkte programmabeleid.

Aankomende wijzigingen in het programmabeleid

We maken enkele wijzigingen aan in het volgende programmabeleid:

Deze veranderingen zullen in werking treden in 15 dagen, d.w.z. 15 juni 2020.

De bovenstaande lijst bevat niet alle wijzigingen, dus bekijk het bijgewerkte programmabeleid zorgvuldig.

Een gemarkeerde versie van het verkoopbeleid en de gedragscode van de verkoper is hier beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans en Nederlands.

Een gemarkeerde versie van de btw-overeenkomst is hier beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans en Nederlands.

Als je vragen hebt, neem contact op met ons Ondersteuningsteam voor verkooppartners. Je blijvend gebruik van Verkoopservices na 15 juni 2020 vormt je aanvaarding van het bijgewerkte programmabeleid.

Aankomende wijzigingen in het programmabeleid

We maken enkele wijzigingen aan in het volgende programmabeleid:

Deze veranderingen zullen in werking treden in 15 dagen, d.w.z. 17 maart 2020.

We vragen je om het bijgewerkte programmabeleid zorgvuldig te bekijken.

Een versie met opmerkingen van Je accountstatus controleren is hier beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans en Nederlands.

Een versie met opmerkingen van Richtlijnen voor het gebruik van handelsmerken is hier beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans en Nederlands.

Als je vragen hebt, neem contact op met ons Ondersteuningsteam voor verkooppartners. Je blijvend gebruik van Verkoopservices na 17 maart 2020 vormt je aanvaarding van het bijgewerkte programmabeleid.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates