Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Geschiktheidscriteria voor exclusieve Prime-kortingen

Je exclusieve Prime-korting moet aan al deze criteria voldoen:

 • Elk product waarop je korting aanbiedt, moet in alle regio's van het land in aanmerking komen voor Prime-verzending. Je kunt je als volgt aanmelden voor FBA.
 • Elk product waarop je korting aanbiedt, moet nieuw zijn.
 • Elk product waarop je korting aanbiedt, moet ten minste een sterbeoordeling van drie sterren of mag geen beoordeling hebben. Houd er rekening mee dat deze criteria kunnen veranderen voor kortingen die specifiek zijn voor speciale evenementen zoals Prime Day, Black Friday enzovoort. .
 • De korting moet minstens 10% zijn ten opzichte van de niet-promotieprijs voor niet-leden zijn (dat wil zeggen jouw prijs of promotieprijs, afhankelijk van welke lager is). Houd er rekening mee dat deze criteria kunnen veranderen voor kortingen die specifiek zijn voor speciale evenementen zoals Prime Day, Black Friday enzovoort.
 • Het mag geen beperkt product zijn, noch een aanstootgevend, gênant of ongepast product.
 • Elk product waarop je korting aanbiedt, moet voldoen aan het beleid voor productrecensies van klanten. Raadpleeg het beleid voor productrecensies van klanten voor meer informatie.
 • Elk product waarop je korting aanbiedt, moet voldoen aan het prijsbeleid. Raadpleeg het Amazon-beleid inzake referentieprijzen voor meer informatie.
 • De prijs met exclusieve Prime-korting moet lager zijn dan de laagste prijs in de afgelopen 30 dagen. Exclusieve Prime-kortingen die zijn gemaakt voor ASIN-codes die niet de laagste prijs hebben in de afgelopen 30 dagen, worden onderdrukt.
Notitie: Als het product waarop je korting aanbiedt niet aan de bovenstaande criteria voldoet, wordt je korting niet gepubliceerd.

Als je aanbieding voldoet aan de criteria voor een exclusieve Prime-korting:

 1. Selecteer op het tabblad Reclame in Seller Central Exclusieve Prime-kortingen
 2. Download de spreadsheet met de sjabloon voor het uploaden van korting en vul je product- en prijsinformatie in
 3. Klik op Korting maken op de pagina Exclusieve Prime-kortingen, voer de naam van de kortingen en de datum in en upload de ingevulde spreadsheet voor het uploaden van promoties
 4. Controleer en bewerk de informatie van producten die niet voldoen aan de hierboven vermelde criteria in de beoordelingsfase en dien deze in

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates