Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Hoe maak ik een exclusieve Prime-korting?

Je kunt in drie stappen exclusieve Prime-kortingen maken vanaf de startpagina Exclusieve Prime-kortingen. Je kunt de spreadsheet voor het uploaden van kortingen downloaden van de startpagina Exclusieve Prime-kortingen voordat je het proces voor het maken van kortingen start.

  1. Klik op Korting maken op de pagina Exclusieve Prime-kortingen, voer de naam van de korting in en kies de begin- en einddatum van de korting. In het geval van Prime Day-kortingen zijn datumvelden niet beschikbaar en beginnen je geplande Prime Day-kortingen bij het begin van Prime Day. Klik op Producten opslaan en toevoegen.
  2. Upload de ingevulde spreadsheet voor het uploaden van kortingen. Raadpleeg het werkblad 'Gegevensdefinitie' in de sjabloon voor de juiste indeling. Houd er rekening mee dat het systeem mogelijk fouten genereert als je de indeling niet aanhoudt. Enkele van de veelvoorkomende redenen voor uploadfouten vind je hier. Nadat je je bestand hebt geüpload, klik je op Producten valideren. In deze stap wordt gecontroleerd of SKU-codes in aanmerking komen voor exclusieve Prime-korting.
  3. Je wordt doorgestuurd naar de controlepagina zodra je de validatie hebt gestart. Op deze pagina kun je zien of een product klaar is om in te dienen of dat een product ongeldig is (dat wil zeggen, validatie is mislukt). Je ontvangt ook een e-mail met de validatiestatus van elk van de producten die je hebt geüpload. Klik op Indienen om de korting in te plannen. Als je nog steeds ongeldige SKU-codes in behandeling hebt, kun je zelfs nadat je de korting hebt ingediend terugkeren naar het tabblad Controleren om ze uit de korting te verwijderen.
Notitie: De geschiktheid van producten en aanbiedingen wordt zowel tijdens de indiening als periodiek na indiening gevalideerd. Als je korting niet voldoet aan de geschiktheidscriteria, wordt je exclusieve Prime-korting voor de betreffende SKU onderdrukt. Je kunt de kortingsinformatie van het product altijd bewerken en opnieuw publiceren.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates