Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Vergeten om gegevens te verstrekken tijdens de voorbereidingsperiode voor de aangifte

Met behulp van je btw-transactieoverzichten bereidt je belastingconsulent je btw-aangifte voor ter controle door jou. Je belastingconsulent bereidt je btw-aangiften voor op basis van de meest recente btw-transactieoverzichten, zodat elke keer dat je je gegevens bijwerkt, de btw-aangifte de bijgewerkte informatie gebruikt.

Als je je zorgen maakt over de juistheid van je aangiften, neem dan contact met ons op via: vat-services-data@amazon.com vóór de deadline voor de voorbereiding van de aangifte, om samen met je belastingconsulent iets aan je zorgen te doen. Tenzij je contact met ons hebt opgenomen over de juistheid van een van je aangiften, zal je belastingconsulent je btw-aangifte uiterlijk op de indieningstermijn indienen bij de belastingdienst, met behulp van de beschikbare overzichten.

Als je je bijgewerkte overzichten niet aan je belastingconsulent hebt verstrekt via VAT Services op Amazon vóór het aflopen van de deadline voor de voorbereiding van de aangifte, neem dan contact met ons op via: vat-services-data@amazon.com

Wat als er een fout in de overzichten staat?

Als je Amazon-overzicht van btw-transacties of het Overzicht van aanvullende btw fouten bevat en je deze fouten niet corrigeert vóór het aflopen van de deadline voor de voorbereiding van de aangifte, worden deze transacties uitgesloten. Je belastingconsulent dient dan je btw-aangifte in op basis van alleen de transacties die alle informatie bevatten die nodig is om je btw-aangifte in te vullen volgens de vereisten van de belastingdienst.

Als je deze fouten wilt corrigeren en de transacties wilt opnemen in je btw-aangifte na het aflopen van de deadline voor de voorbereiding van de aangifte, moeten je ingediende aangiften mogelijk worden gecorrigeerd. Neem contact met ons op als dit op jou van toepassing is.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates