Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Waarschuwingsberichten en foutmeldingen voor prijsstatus

Om de gebruikerservaring te verbeteren, voert Amazon validaties uit wanneer je wijzigingen aanbrengt in de prijsstatus om mogelijke prijsfouten te voorkomen. Dit is om ervoor te zorgen dat je geen tegenstrijdige prijzen instelt of bewerkingen maakt zodat je niet per ongeluk producten verkoopt tegen een prijs die je niet bedoeld had. Hieronder vind je de lijst met waarschuwingenberichten of foutmeldingen in de prijsstatus en hoe je deze kunt oplossen.

Foutmelding of waarschuwingsbericht Hoe op te lossen
Je aanbiedingsprijs is hoger dan je maximumprijs. Werk je aanbiedingsprijs of je maximumprijs bij zodat je aanbiedingsprijs gelijk is aan of lager is dan je maximumprijs.
Je aanbiedingsprijs is lager dan je minimumprijs. Werk je aanbiedingsprijs of je minimumprijs bij zodat je aanbiedingsprijs gelijk is aan of hoger is dan je minimumprijs.
Je verkoopprijs is lager dan je minimumprijs. Werk je promotieprijs of je minimumprijs bij zodat je promotieprijs gelijk is aan of hoger is dan je minimumprijs.
Je promotieprijs is hoger dan je maximumprijs. Werk je promotieprijs of je maximumprijs bij zodat je promotieprijs gelijk is aan of lager is dan je maximumprijs.
Je bedrijfsprijs is lager dan je minimumprijs. Werk je bedrijfsprijs of je minimumprijs bij zodat je bedrijfsprijs gelijk is aan of hoger is dan je minimumprijs.
Je bedrijfsprijs is hoger dan je maximumprijs. Werk je bedrijfsprijs of je maximumprijs bij zodat je bedrijfsprijs gelijk is aan of lager is dan je maximumprijs.
Je bedrijfsprijs is hoger dan je aanbiedingsprijs. Amazon Business-klanten verwachten dat de bedrijfsprijs, een prijs met korting die uitsluitend beschikbaar is voor Amazon Business-klanten, ongeacht het gekochte aantal, gelijk is aan of lager is dan je aanbiedingsprijs. Werk je bedrijfsprijs bij zodat deze op of onder je aanbiedingsprijs ligt, zodat je de aandacht van zakelijke klanten kunt trekken, hun vertrouwen kunt winnen en hen kan bewegen bij jou te gaan winkelen..
Je maximumprijs is lager dan je andere prijzen. Werk je maximumprijs bij zodat deze de hoogste is van alle prijzen die je hebt ingesteld. Houd er rekening mee dat promotieprijzen die voor de toekomst zijn gepland (bijvoorbeeld Lightning Deals, 7-daagse aanbiedingen, enz.) ook gelijk aan of lager moeten zijn dan je maximumprijs.
Je minimumprijs is hoger dan je andere prijzen. Werk je minimumprijs bij dat deze de laagste is van alle prijzen die je hebt ingesteld. Houd er rekening mee dat promotieprijzen die voor de toekomst zijn gepland (bijvoorbeeld Lightning Deals, 7-daagse aanbiedingen, enz.) ook gelijk aan of hoger moeten zijn dan je minimumprijs.
Je minimumprijs is hoger dan je maximumprijs. Werk je minimumprijs bij zodat deze gelijk is aan of lager is dan je maximumprijs.
Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates