Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Aanvaardbare bankrekeningen en betalingsdienstverleners

Om ons vermogen te verbeteren om kwaadwillige personen te identificeren en hun praktijken te voorkomen, zodat we klanten en verkopers kunnen blijven beschermen tegen fraude en misbruik, beperken we het aantal types accounts dat we accepteren voor de vergoeding van verkoopopbrengsten van de Amazon-store. Je kunt je verkoopopbrengsten ontvangen op een bankrekening die rechtstreeks aan je is uitgegeven door een depositobanken of op een bankrekening die is uitgegeven door een betalingsdienstverlener ('PSP') die deelneemt aan het programma voor betalingsdienstverleners van Amazon (het 'Programma'). De bovenstaande vereisten zijn zowel van toepassing wanneer je ervoor kiest om een directe vergoeding te ontvangen als wanneer je vergoedingen ontvangt via het programma Amazon Currency Converter voor verkopers.

Programma voor betalingsdienstverleners

Als je ervoor kiest om een PSP te gebruiken om je geld te ontvangen, accepteert Amazon alleen bankrekeningen die worden beheerd door PSP's die deelnemen aan het programma (een 'Deelnemende PSP'). Raadpleeg deze pagina voor een lijst met de huidige deelnemende PSP's en informatie over hoe je je aanmeldt voor een deelnemende PSP.

Als je een PSP gebruikt die niet aan het programma deelneemt, zullen we je hiervan op de hoogte stellen en wordt vereist dat je overstapt naar een deelnemende PSP of dien je een bankrekening te gebruiken die rechtstreeks aan je is uitgegeven door een depositobank. We kunnen verdere vergoedingen inhouden totdat je je vergoedingsmethode dienovereenkomstig hebt gewijzigd. Je kunt je bankrekeninggegevens wijzigen op de pagina Stortingsmethoden.

Amazon deelt het PSP-rekeningnummer dat je aan ons hebt verstrekt en informatie over je Amazon-verkoopaccount met deelnemende PSP's om te controleren of je bankrekening is uitgegeven door een deelnemende PSP en om fraude en misbruik te voorkomen. Deelnemende PSP's delen ook informatie over je identiteit en je PSP-account met Amazon. Als je Verkopen via Amazon-account is gedeactiveerd of beëindigd vanwege misbruik, fraude of illegale activiteiten, ontvangt Amazon aanvullende informatie over je PSP-account, inclusief informatie over beperkte transacties. Amazon gebruikt de informatie die door deelnemende PSP's wordt verstrekt alleen om personen die misbruik, fraude of andere illegale activiteiten plegen te identificeren en actie te ondernemen. Je gaat akkoord met het vrijstellen van Amazon Payments Europe en Amazon Payments UK van hun respectieve geheimhoudingsplicht en vertrouwelijkheidsverplichtingen met betrekking tot het delen van informatie met je PSP zoals hierboven beschreven. Raadpleeg het Privacybeleid van Amazon Payments Europe voor meer informatie over hoe Amazon je persoonlijke gegevens beheert.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates