Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Fout 990003

Wat veroorzaakt fout 990003?

Deze fout treedt op wanneer je product-ID (bijvoorbeeld UPC, EAN, JAN en ISBN) overeenkomt met de product-ID van een bestaand ASIN en de hoofdafbeelding die je indient niet overeenkomt met de hoofdafbeelding die al aanwezig is voor dat specifiek ASIN.

Foutmelding:

De hoofdafbeelding die je hebt ingediend, toont een product dat niet overeenkomt met het product dat wordt weergegeven in de bestaande hoofdafbeelding van het ASIN. Om dit probleem op te lossen, verwijder of werk je de hoofdafbeelding van je bijdrage bij zodat deze het juiste product toont, of werk je de identificatiegegevens van je bijdrage bij (bijvoorbeeld UPC of ASIN) zodat deze overeenkomen met het product dat in je hoofdafbeelding wordt weergegeven.

Fout 990003 oplossen en voorkomen

  • Controleer of de product-ID die je hebt opgegeven correct is. Als deze onjuist is, voer dan de juiste product-ID in je bestand in en dien het opnieuw in.
  • Ga als volgt te werk als je de juiste product-ID hebt opgegeven:
    1. Wijzig de hoofdafbeelding in je bestand in een afbeelding met hetzelfde product als de afbeelding die op de productpagina voor het ASIN wordt weergegeven en dien je bestand opnieuw in; OF
    2. Verwijder de afbeelding uit je bestand en dien het opnieuw in.

Als de productafbeelding in de Amazon-catalogus onjuist lijkt te zijn, neem je contact op met het Ondersteuningsteam voor verkooppartners.

Notitie: Deze fout is vaak het gevolg van het hergebruiken van UPC- of EAN-codes door fabrikanten (in kleding worden streepjescodes bijvoorbeeld soms na 3 jaar opnieuw gebruikt). Zorg ervoor dat je product overeenkomt met het juiste ASIN.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates