Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Merkanalyse

Notitie: Deze functie is alleen beschikbaar voor verkopers die eigenaar zijn van een merk. De verkoper moet intern werkzaam zijn bij het merk en verantwoordelijk zijn voor het verkopen van het merk in de Amazon-store. Als je geen toegang hebt tot deze functie, ben je niet aangewezen als verkoper die voldoet aan deze criteria, zoals gedefinieerd in het Amazon-merkenregister. Als je van mening bent dat je aan deze criteria voldoet, neem je contact op met het Ondersteuningsteam voor verkooppartners.

Merkanalyse is een functie die waardevolle inzichten biedt die merkeigenaren in staat stellen weloverwogen, strategische beslissingen te nemen over hun productportefeuille en marketing-/reclameactiviteiten.

Je vindt Merkanalyse op het tabblad Merken in Seller Central. De onderstaande overzichten zijn beschikbaar voor merkeigenaren. Klik op elke link voor meer informatie over de gegevens in elk overzicht. Gegevens zijn over het algemeen binnen 72 uur na het einde van een bepaalde periode beschikbaar in Merkanalyse.

Zorg ervoor dat je de Algemene voorwaarden voor Merkanalyse hebt gecontroleerd en deze naleeft.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates