Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Fout 4400

Deze fout treedt op wanneer een verkoper alleen bevoegd is om producten te verkopen via het Amazon Fulfillment Network (AFN) vanwege beleidsschendingen, seizoensbeperkingen of klachten van klanten. Als je het via Merchant Fulfillment Network (MFN) probeert te verkopen, zal de aanbieding niet te koop zijn. Als je AFN al hebt gekozen als fulfillment-kanaal en je aanbieding te koop is, kun je deze fout negeren. Als je echter hebt bevestigd dat de SKU wordt vermeld als AFN en constateert dat de aanbieding niet live staat, neem je contact op met het Ondersteuningsteam voor verkooppartners.

Als je MFN wilt vermelden, bevestig het dan zoals hieronder wordt aangegeven:

  • Als er een beleidsmelding is uitgegeven voor deze ASIN onder Prestatiemeldingen, ga je naar Seller Central > Prestaties > Accountstatus om productvermeldingen te bekijken die zijn verwijderd als gevolg van beleidsschendingen en neem je contact op met het Ondersteuningsteam voor verkooppartners en houd je de relevante informatie gereed.
  • Klik onder Accountstatusop 'Door verkoper verzonden bestellingen zijn gedeactiveerd' en dan op Opnieuw activeren en een actieplan indienen of in beroep gaan tegen de beslissing om privileges voor verzendende verkopers te herstellen.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates