Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Absorberende waterkralen

Notitie: Als je producten te koop aanbiedt op Amazon, moet je voldoen aan alle toepasselijke wet- en regelgeving van de EU en het VK en de lokale wet- en regelgeving. Ook is het Amazon-beleid van toepassing op die producten en productvermeldingen.
Notitie: De verkoop van waterkralen op Amazon.it voor verzending naar klanten in Italië is momenteel verboden. Ga voor meer informatie naar Gevaarlijke items. Deze pagina is bedoeld als informatie voor verkopers die verkopen in stores in het Verenigd Koninkrijk en EU-landen.

Wat is het product?

De niet-giftige waterkralen worden gelballetjes, waterballetjes, hydroballetjes, polymeerkralen en gelkralen genoemd. Wanneer de kleine harde plastic ballen in water worden geplaatst, kunnen ze tot 200 keer groter worden. De transparante, kleurrijke kralen kunnen worden opgedroogd en opnieuw worden gebruikt. Ze worden veel gebruikt voor het vasthouden van vocht aan planten, en ook als gelmunitie voor speelgoedgeweren.

Waarom is het beperkt?

Alle productvermeldingen en producten moeten voldoen aan alle toepasselijke wet- en regelgeving. Dit product is geïdentificeerd als waterkralen die niet voldoen aan de speelgoedveiligheid en richtlijn 87/357/EEG van de raad (producten die op levensmiddelen lijken). Hun gelijkenis met snoep vormt ernstige veiligheidsrisico's op consumptie door kinderen. Neem voor meer informatie contact op met de diensten voor handelsnormen.

Welke soorten waterabsorberende kralen zijn beperkt?

Waterkralen waarbij specifiek staat aangegeven dat ze 'uitzetten', 'absorberen' of 'groeien', waarbij een of meer van de volgende punten waar zijn:

  • Uitzettende of absorberende waterkralen met verwijzing naar 'kind', 'kinderen' of 'kids'
  • Uitzettende of absorberende waterkralen met afbeeldingen van kinderen die met het product spelen (zie hieronder)
  • Uitzettende of absorberende waterkralen die worden verkocht als 'speelgoed' of voor 'sensorisch spel'
  • Uitzettende of absorberende waterkralen in het gl_toy

Afbeeldingen van voorbeelden van waterkralen:


Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates