Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Dashboard voor verkoop via wereldwijde promoties

1. Wat is het Dashboard voor verkoop via wereldwijde promoties?

Met het Dashboard voor verkoop via wereldwijde promoties kunnen grensoverschrijdende verkopers op één locatie hun verkopen op marketplace-niveau volgen die zijn gegenereerd met behulp van belangrijke promotietools, zoals coupons en aanbiedingen. Deze tool biedt een globale samenvatting voor alle marketplaces en stelt verkopers in staat om over te schakelen naar meerdere datumbereiken en valutasymbolen, al naar gelang hun voorkeur.

2. Wie kan het Dashboard voor verkoop via wereldwijde promoties bekijken?

Het Dashboard voor verkoop via wereldwijde promoties is beschikbaar voor alle verkopers op Amazon.

3. Waar kan ik het Dashboard voor verkoop via wereldwijde promoties vinden?

Je kunt het Dashboard voor verkoop via wereldwijde promoties vinden op de homepage van Seller Central door op de widget Verkoop via wereldwijde promoties te klikken op de KPI-balk.

4. Hoe moet ik de getallen op het Dashboard voor verkoop via wereldwijde promoties interpreteren?

Het getal dat in een cel wordt weergegeven, geeft de verkopen aan die in de geselecteerde periode (bijvoorbeeld 7 dagen) in een marketplace (bijvoorbeeld Amazon.nl) zijn gegenereerd via een promotietool (bijvoorbeeld Aanbiedingen), weergegeven in de valuta van het geselecteerde valutasymbool.

Notitie: Wisselkoersen en valutaconversies zijn uitsluitend ter informatie bedoeld. Wisselkoersen kunnen veranderen en in de geschatte verkoopcijfers zijn mogelijk geen belastingen of kosten verwerkt die van toepassing zijn op je verkopen. Door vertragingen geven de verkoopgegevens mogelijk niet de status in real time weer.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates