Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Verzenden naar Amazon: Transportdienst- en palletinformatie bevestigen

Als je je voorraad in palletzendingen verzendt, wordt je gevraagd om de transportdienst en palletgegevens te bevestigen in stap 4 van de workflow Verzenden naar Amazon nadat je labels hebt afgedrukt en aangebracht.

Zie Richtlijnen voor de bezorging van een LTL of een vrachtwagenlading bij Amazon voor meer informatie over palletzendingen en het bouwen van pallets.

Ga als volgt te werk nadat je je voorraad op pallets hebt geplaatst:

  1. Bevestig het Aantal pallets in elke zending.
  2. Klik op Palletlabels afdrukken om voor elke pallet in je zending vier exemplaren te krijgen van elk Fulfillment by Amazon-pallet-ID-label (FBA). De labels bevatten informatie die het fulfillment center gebruikt om de aankomst en de inhoud van de zending te verifiëren.
  3. Plaats één label aan elke zijde van de pallet, in het midden en bij de bovenkant.
  4. Plan het ophalen en geef je voorraad af aan je transportdienst.
  5. Selecteer Alles markeren als verzonden om ons te vertellen dat je voorraad onderweg is.
  6. Klik op Zending traceren voor elke zending in de workflow en geef cognossementnummers (BOL) op op het tabblad Trackinggebeurtenissen op de pagina Zendingsoverzicht .

Zie voor meer informatie over de vereisten voor de transportdienst en de levering van palletzendingen de Richtlijnen voor de bezorging van een LTL of een vrachtwagenlading bij Amazon.

Belangrijk: Deze bètaversie van Verzenden naar Amazon ondersteunt geen verzendpartners van Amazon voor palletzendingen. Je moet een transportdienst boeken buiten Seller Central. Als je een verzendpartner wilt gebruiken voor je palletzendingen, gebruik je een alternatieve workflow voor het maken van zendingen. Ga voor meer informatie naar Producten verzenden naar Amazon. Ga voor meer informatie over het wijzigen of annuleren van je zending naar Een zending wijzigen of annuleren
Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2021, Amazon.com, Inc. or its affiliates