Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Verzenden naar Amazon: Voorraad kiezen om te verzenden

Nu je verpakkingssjablonen hebt gemaakt, kun je doorgaan naar stap 1 voor het maken van een zending met Verzenden naar Amazon, Voorraad kiezen om te verzenden.

Ga als volgt te werk om voorraad te kiezen die je wilt verzenden:

  1. Selecteer je Verzendadres. Dit is het adres van waaruit je je voorraad verzendt. Standaard geeft dit het laatste adres weer van waaruit je hebt verzonden.
  2. Selecteer de marketplace-bestemming. Dit is de Amazon marketplace waarnaar je voorraad wordt verzonden. Het vervolgkeuzemenu bevat de marketplaces waar je al Voorraad in meerdere landen hebt ingeschakeld, evenals de marketplaces waar je deze kunt inschakelen door de algemene voorwaardenvan MCI te accepteren. Zodra je de marketplace-bestemming hebt geselecteerd, wordt op de pagina de lijst met je FBA-SKU-codes voor die marketplace weergegeven.
  3. Selecteer een SKU, kies een bestaande verpakkingssjabloon, voer het Aantal te verzenden dozen in en klik op Bevestigen. Als er een vervaldatum vereist is voor je product, wordt je gevraagd het in te voeren.
  4. Nadat je alle voorraad hebt toegevoegd die je wilt verzenden en de voorbereidings- en etiketteringskosten hebt geverifieerd (indien van toepassing), klik je op Bevestigen en doorgaan.
Notitie: Zorg ervoor dat je de verpakkingssjabloon selecteert die overeenkomt met de voorraad die je verzendt. Je kunt SKU-codes of aantallen wijzigen totdat je de verzending bevestigt in stap 2 van de workflow. In dit stadium van de workflow heeft je voorraadselectie een bijbehorende Verzenden naar Amazon-workflow-ID. Zodra je de zending hebt bevestigd, worden zending-ID's en Amazon-referentienummers toegewezen.

Ga voor meer informatie over het wijzigen of annuleren van je zending naar Een zending wijzigen of annuleren.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de tabbladen 'Alle FBA-SKU-codes' en 'SKU-codes klaar om te verzenden'?

Alle FBA-SKU-codes toont al je SKU-codes weer die zijn geconverteerd naar Fulfilled by Amazon voor de marketplace-bestemming die je hebt geselecteerd. MetSKU-codes die klaar zijn om te verzenden kun je alleen de SKU-codes controleren die je hebt geselecteerd om naar een fulfillment center te verzenden.

Wat is 'Verzenden vanaf'?

Dit is het adres van waaruit je voorraad wordt verzonden. Standaard wordt hier het laatste adres weergegeven waar je vandaan hebt verzonden. Je kunt dit adres wijzigen totdat je de verzending bevestigt in stap 2 van de workflow.

Belangrijk: Amazon heeft een nauwkeurig verzendadres nodig om je voorraad en de juistheid van de verzendkosten te garanderen.

Wat als ik naast een paar volledige dozen een gedeeltelijke enkele SKU-doos heb om te verzenden?

Momenteel kun je voor elke zending die je maakt in Verzenden naar Amazon slechts één verpakkingssjabloon per SKU gebruiken. We werken aan zendingen met meer dan één verpakkingsconfiguratie per SKU.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2021, Amazon.com, Inc. or its affiliates