Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Bronnenhub Verantwoordelijke persoon

Ter ondersteuning van de verkoper bij het naleven van de Verordening inzake markttoezicht (EU) 2019/1020, hebben we één enkele pagina gemaakt waar je toegang hebt tot belangrijke informatie en de antwoorden op belangrijke vragen kunt vinden. Raadpleeg elke sectie hieronder om informatie te vinden die relevant voor je kan zijn.

Belangrijkste bronnen

Dashboard

Dashboard Verantwoordelijke persoon - dit dashboard toont de status van de product(en) in je catalogus waarop de Verordening inzake markttoezicht (Verordening (EU) 2019/1020) van toepassing is, die vereist dat je een verantwoordelijke persoon opgeeft. Het dashboard biedt ook abonnementsfuncties en functies voor het uploaden van documenten naar de Amazon-service Verantwoordelijke persoon. Als je een geregistreerde merkeigenaar bent die verkoopt in FBA, kun je Amazon aanwijzen als je verantwoordelijke persoon.

Seller Central Hulp-content

Informatie over CE-markeringsvereisten en conformiteitsverklaring - achtergrondrichtlijnen over vereisten aan CE-markering en nalevingsdocumentatie.

Vereisten verantwoordelijke persoon voor producten met CE-markering - belangrijke informatie over de nieuwe verordening en wat deze voor je betekent.

Veelgestelde vragen over het dashboard Verantwoordelijke persoon - veelgestelde vragen om je te helpen bij het navigeren en voltooien van de gegevens op het dashboard Verantwoordelijke persoon.

Aanbieders van verantwoordelijke personen in het dienstverlenersnetwerk - rechtstreekse links naar dienstverleners die diensten aanbieden om op te treden als verantwoordelijke persoon.

Veelgestelde vragen over de Amazon-service Verantwoordelijke persoon - veelgestelde vragen ter ondersteuning van verkopers die zijn geabonneerd op de Amazon-service Verantwoordelijke persoon.

Handboeken

Dit gedeelte bevat enkele verklarende handboeken die door Amazon zijn gemaakt om je te helpen de vereiste gegevens in te vullen

Nalevingsproces verantwoordelijke persoon - Engels

Nalevingsproces verantwoordelijke persoon - Chinees

Handboek verantwoordelijke persoon van Amazon (Engels en Chinees)

Gebruikersrichtlijnen dashboard Verantwoordelijke persoon (Engels)

Gebruikersrichtlijnen dashboard Verantwoordelijke persoon (Chinees)

Richtlijnen van de Europese Commissie

Definitieve richtlijnen van de Europese Commissie inzake de praktische uitvoering van de Verordening inzake markttoezicht (EU) 2019/1020

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates