Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

A+ content bewerken

Je kunt de indieningen van je A+ productpagina bekijken en bewerken nadat je content bij ons hebt ingediend. Zoek naar het ASIN in het zoekveld en klik vanaf de ASIN-productpagina op de actieve A+ content. Je kunt de content bewerken en opnieuw ter goedkeuring indienen. Bij het indienen wordt opnieuw het moderatieproces doorlopen, maar je bestaande content blijft op de productpagina van alle toegepaste ASIN-codes staan totdat je nieuwe inzending is goedgekeurd.

Ga voor alle onderstaande stappen naar Reclame > A+ contentmanager en zoek naar het project in de inhoudstabel of zoek op ASIN of productnaam.

De naam van een bestaand project wijzigen


 1. Selecteer het project en klik in het vervolgkeuzemenu op Dupliceren om een nieuwe versie van de content met de nieuwe naam te maken.
 2. Pas de ASIN-codes toe op het nieuwe, gedupliceerde project. Vervolgens kun je het controleren en indienen. Je kunt de naam van de content niet bewerken nadat je de A+ content voor controle hebt ingediend.

Bestaande tekst of afbeeldingen wijzigen


 1. Selecteer het project en klik in het vervolgkeuzemenu op Bewerken.
 2. Bewerk de tekst in de tekstvakken van de module.
 3. Zoek de afbeelding die je wilt bewerken en klik op X. Klik vervolgens om een nieuwe afbeelding te uploaden en alternatieve tekst toe te voegen. Wanneer je een afbeelding aan je content toevoegt, kun je een afbeelding uit je mediabibliotheek kiezen of een nieuwe afbeelding uploaden. De mediabibliotheek bevat afbeeldingen die je eerder hebt geüpload voor A+ content of andere programma's, zoals gesponsorde merken, en stelt je in staat om je afbeeldingen met tags te categoriseren en ze te zoeken, te sorteren en te filteren op basis van grootte, laatst gewijzigde datum en andere criteria.
 4. Controleer de ASIN-codes en dien je wijzigingen ter goedkeuring in.

Producten toevoegen aan een bestaand project


 1. Selecteer het project en klik in het vervolgkeuzemenu op Bewerken.
 2. Voeg ASIN-codes toe met behulp van de zoekbalk en selecteer de producten die je wilt toepassen op het project. Je kunt ook onze functie Uploaden in bulk gebruiken (maximaal 500.000 ASIN-codes) om een spreadsheet met de ASIN-codes die je wilt toepassen te uploaden. Je moet Uploaden in bulk gebruiken als je meer dan 1000 ASIN-codes aan de content wilt toevoegen.
 3. Controleer de ASIN-codes en dien je wijzigingen ter goedkeuring in.

A+ content van het ene ASIN naar het andere kopiëren


 1. Selecteer het A+ project dat je wilt kopiëren en klik in het vervolgkeuzemenu op Dupliceren om een nieuwe versie van de content te maken.
 2. Breng de gewenste wijzigingen aan en pas nieuwe ASIN-codes toe op het nieuwe gedupliceerde project. Vervolgens kun je het controleren en indienen.
Notitie: Het is momenteel niet mogelijk om content van het ene land naar het andere te kopiëren. Je moet de A+ pagina opnieuw maken vanaf het aangewezen account.

Wanneer je je content hebt ingediend, kan het maximaal zeven werkdagen duren voordat deze is gecontroleerd, of langer tijdens drukke periodes. Als de content is goedgekeurd, kan het tot 24 uur duren voordat de content wordt gepubliceerd op de productpagina van de toegepaste ASIN-codes. Tijdens de controle blijft je bestaande content op de productpagina van alle toegepaste ASIN-codes staan totdat je nieuwe inzending is goedgekeurd.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates