Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Snelkookpannen

Belangrijk: Als je producten te koop aanbiedt op Amazon, moet je voldoen aan alle toepasselijke EU- en lokale wet- en regelgeving. Ook is het Amazon-beleid van toepassing op die producten en productvermeldingen.
De verkoop van alle snelkookpannen op de Amazon-website moet voldoen aan gespecificeerde certificeringsnormen. Amazon kan je verkoop-privileges verwijderen als je niet aan deze normen voldoet. Als je deze producten op Amazon wilt verkopen, dien je de volgende informatie te verzenden naar eu-household-safety@amazon.co.uk:

 • Bedrijfsnaam
 • Verkoper-ID/leveranciercode
 • E-mailadres
 • Telefoonnummer
 • De EU-marketplaces waar je je ASIN-codes vermeldt
 • Een lijst met ASIN-codes waarvoor je de aanvraag om te verkopen indient.

  Dien om het proces te versnellen één aanvraag per reeks-ASIN/variatie/modelnummer in. Geef voor elk ASIN of modelnummer dat je wilt vermelden, afbeeldingen van het echte product of de verpakking ervan op. Het volgende moet te zien zijn:

  1. CE-markering
  2. Naam en adres van de fabrikant in de EU of het geregistreerde handelsmerk

 • EG-conformiteitsverklaring; dit document kun je verkrijgen bij de merkeigenaar of officiële importeur van het product in de EU
 • Het door een aangemelde instantie afgegeven EG-typecertificaat ter illustratie van de naleving van 2014/68/EU Drukapparatuur (PED)

Verstuur voor elk ASIN documenten die zijn afgegeven door een aangemelde instantie of erkend testlaboratorium waaruit blijkt dat aan de in de tabel vermelde norm of richtlijn is voldaan:

Product Vereiste testen
Snelkookpannen

Richtlijn 2014/68/EU Drukapparatuur (PED)

Notitie: Door een aanvraag voor de verkoop van deze producten te verzenden verklaar je dat alle informatie die je indient waar is. Alle verkopers op Amazon zijn er verantwoordelijk voor dat hun producten en vermeldingen voldoen aan alle toepasselijke wet- en regelgeving. De vereisten voor Amazon-productvermeldingen weerspiegelen mogelijk niet alle toepasselijke wetten, dus als je aan deze vereisten voldoet, word je niet vrijgesteld van het controleren van de toepasselijke wet- en regelgeving.

Op de pagina Europe Compliance Solutions vind je een lijst met externe consultants die je kunnen helpen met vragen over wettelijke vereisten.

Snelkookpan:

Een pan waarbij stoom onder druk ontstaat om voedsel te koken. Snelkookpannen kunnen worden gebruikt op een fornuis of met een eigen elektrische voedingsbron. Een traditionele snelkookpan bestaat uit een stalen pan met een aluminium basis, een vergrendelingsdeksel en luchtdichte afdichting.Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates