Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Prijzen bepalen voor je items

Verkopers met een Individueel verkoopplan mogen geen items aanbieden tegen een prijs hoger dan € 9000. Verkopers met het Professioneel verkoopplan mogen geen items aanbieden tegen een prijs hoger dan € 270.000.

Deze prijslimieten zijn niet van toepassing op productvermeldingen voor Verzamelobjecten. Zoek voor meer informatie over de vereisten voor de categorie Verzamelobjecten onder 'verzamelobjecten' in Hulp voor verkopers.

De itemprijs is het bedrag dat een klant moet betalen, exclusief verzend- en verwerkingskosten, zoals deze wordt weergegeven wanneer je een item aanbiedt.

De totale prijs is het door de klant te betalen bedrag inclusief alle verkoopvoorwaarden. Dit omvat alle volgende aspecten:

  • Verzend- en verwerkingskosten
  • Kortingen of speciale aanbiedingen/promoties die je aanbiedt met betrekking tot aankopen
  • Verzendmethode
  • Bedrijfspraktijken, zoals een verlaging of schrappen van de verzendkosten voor een bestelling of van andere bestellingsgerelateerde kosten en uitgaven
  • Lage-prijsgaranties

De totale prijs omvat geen kortingen, verkopen, kortingen of andere promotionele aanbiedingen die je via de Amazon Marketplace probeert beschikbaar te stellen en die we niet honoreren of ondersteunen.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates