Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Wat is de pagina Bestellingen beheren?

De pagina Bestellingen beheren toont een aanpasbaar overzicht van al je bestellingen op alle verkoopkanalen. Bekijk alle bestellingen binnen een bepaald datumbereik of maak gebruik van de functies Zoeken om specifieke soorten bestellingen te filteren. Als je de pagina vanuit je verkopersaccount wilt bekijken, klik je op Bestellingen en vervolgens op Bestellingen beheren.

Hieronder vind je aanvullende informatie:

  • Telefoonnummers van kopers zijn niet zichtbaar bij bestellingen Fulfilled by Amazon. Als je contact moet opnemen met de koper, volg je de stappen op de pagina Contact opnemen met een koper.
  • Bij seller-fulfilled bestellingen geven we je een telefoonnummer waarmee je tijdens de fulfillment-periode contact kunt opnemen met de koper. Nadat de bestelling is bezorgd, kun je via dit telefoonnummer geen contact meer opnemen met de koper. Kijk voor meer informatie op Verboden activiteiten en acties van verkopers.
  • Je moet bij Amazon bevestigen dat de bestelling verzonden is. Doe dit binnen 7 werkdagen na de uiterlijk verzenddatum. Als je dit niet doet, wordt de bestelling automatisch door Amazon geannuleerd en word je niet betaald, ook niet als je de bestelling hebt verzonden.
  • Wanneer je voor slechts één item van een bestelling de verzending bevestigt, brengen wij de koper voor de gehele bestelling kosten in rekening. Als de volledige bestelling niet is bevestigd, zie je de status 'Verzending is te laat' in Bestellingen beheren en een herinneringsbericht op de startpagina van je verkopersaccount. Deze status en melding zie je ook wanneer je de resterende items van de bestelling hebt terugbetaald.
Notitie: Zie Voorraad beheren voor meer informatie over het vermelden van je producten. Ga naar de pagina Verzendservices kopen om meer te weten te komen over je opties voor de aankoop van verzending. Klik op de volgende links voor meer informatie over de pagina Bestellingen beheren.
Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates