Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Aanbiedingen voor evenementen

Een Aanbieding indienen ter overweging voor evenementen:

  1. Op het Dashboard Aanbiedingen controleer je de Aankomende Evenementen om te zien welke evenementen open zijn voor de indiening van Aanbiedingen. Evenementen zijn Prime Day, Black Friday, Cyber Monday en andere.
  2. Selecteer het gewenste evenement in het vak Planning als onderdeel van de Aanbieding. Je kunt aanbiedingen indienen voor meerdere evenements- en niet-gebeurtenisweken.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik of ik in aanmerking kom om een Aanbieding ter overweging voor evenementen in te dienen?

Je kunt op twee plaatsen zien of een ASIN in aanmerking komt om voor evenementen ter overweging te worden genomen:

  • Op het Dashboard Aanbiedingen staan de evenementopties in de vervolgkeuzelijst Datum.
  • Als onderdeel van het aanmaken van een nieuwe Aanbieding kies je het gewenste Evenement wanneer je Planning voor de Aanbieding selecteert.

Als je het evenement niet beschikbaar ziet in Planning, voldoet je ASIN momenteel niet aan de criteria om voor het evenement in ter overweging te worden genomen.

Wat als ik de ASIN-codes die ik voor het evenement wil indienen niet zie?

Producten moeten aan bepaalde criteria voldoen om te kwalificeren voor een in aanmerking komend ASIN. Als je geen in aanmerking komende ASIN-codes op je Dashboard Aanbiedingen hebt, voldoen je producten momenteel niet aan de criteria voor Aanbiedingen. Leer hoe je je producten in aanmerking kunt laten komen voor Aanbiedingen.

Hoe kan ik garanderen dat mijn Aanbieding wordt geselecteerd voor het evenement?

We kunnen niet garanderen dat je Aanbieding wordt geselecteerd om op het evenement te worden uitgevoerd. Nadat alle aanbiedingen ter overweging voor een evenement zijn ingediend, controleert Amazon de Aanbiedingen die gepland zijn om op het evenement te worden uitgevoerd. Om de kans te vergroten dat je Aanbieding wordt geselecteerd, selecteer je de Aanbiedingen waarvan je denkt dat ze klanten het meest enthousiast zullen maken om te kopen. Aanbiedingen met een grotere beschikbare hoeveelheid en voorraad hebben mogelijk ook een voordeel om geselecteerd te worden.

Wat zijn de criteria om mijn Aanbieding voor het evenement te selecteren?

Alle in aanmerking komende ASIN-codes met het evenement in de optie Planning voldoen aan de basiscriteria om ter overweging te worden genomen voor evenementen. Leer hoe je je producten in aanmerking kunt laten komen voor Aanbiedingen. Amazon kiest vervolgens de Aanbiedingen met een grote beschikbare hoeveelheid en voorraad en klanten een diverse mix van aanbiedingen biedt.

Wanneer weet ik wanneer mijn Aanbieding wordt verwacht uitgevoerd te worden?

De datum en tijd van je aanbieding worden ten minste één week voordat de Aanbieding gepland is te worden uitgevoerd, in Seller Central bekendgemaakt. Als je aanbieding is geselecteerd voor het evenement, worden op de begin- en einddatums de naam van het evenement vermeld (bijvoorbeeld Prime Day , Cyber Monday enz.), samen met de periode waarin je aanbieding wordt uitgevoerd. Als je Aanbieding niet is geselecteerd voor het evenement, geven de start- en einddatums de periode van een week weer.

Om ervoor te zorgen dat je Aanbieding op het evenement wordt uitgevoerd, moet je je Aanbieding regelmatig controleren en eventuele relevante wijzigingen aanbrengen om de status Aankomend te behouden. Overweeg het gedeelte Tips voor het uitvoeren van succesvolle Aanbiedingen op de pagina op de pagina Aanbiedingen te volgen om je producten verder te promoten.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates