Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Hoe bepaal je prijzen wereldwijd?

Als je buiten je primaire marketplace verkoopt met Internationale productvermeldingen maken, moet je rekening houden met de volgende extra kosten en de potentiële impact op je winstgevendheid:

  • Verzendkosten wanneer je rechtstreeks naar internationale klanten verzendt
  • Kosten voor internationale retourzendingen, als je zelf bestellingen uitvoert
  • Verzendkosten voor het verzenden van je voorraad naar fulfillment centers in het buitenland wanneer je Fulfillment by Amazon gebruikt. Meer informatie over internationaal verzenden in Verzenden en uitvoeren.
  • Kosten voor klantenservice als je deze services zelf in een lokale taal aanbiedt of een externe aanbieder inhuurt voor het beheer van klantenservice in de taal van de klant.
  • Vertaalkosten voor het vermelden van ASIN-codes in een andere taal.
  • Belastingen en invoerrechten. Meer informatie over belastingen en invoerrechten vind je in Belastingen en regelgeving.

Onthoud dat Internationale productvermeldingen maken een wisselkoersconversie biedt bij het berekenen van je prijzen.

Tips:

  • Meer dan 50% van de verkopers die gebruikmaken van Internationale productvermeldingen maken, gebruiken de regel Zelfde as source marketplace om aanbiedingen te synchroniseren. Als je niet zeker weet welke regel je moet gebruiken, kun je beginnen met die regel. Houd vervolgens je verkoopcijfers en marges in de gaten en pas de prijsregels dan naar wens aan.
  • Overweeg om Fulfillment by Amazon te gebruiken om Amazon je bestellingen te laten uitvoeren in plaats van ze zelf uit te voeren. Het gebruik van FBA kan kostenefficiënter zijn en je in staat stellen om meer concurrerende prijzen aan te bieden. Meer informatie over Fulfillment By Amazon.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates