Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

A+ content maken

Wanneer je A+ content aan een product toevoegt help je mogelijk klanten de productfuncties te ontdekken, komen je klanten meer te weten over je producten en maak je ze enthousiast over je merk. Dit laatste is essentieel voor het stimuleren van een aankoop en het vergroten van merkbekendheid.

Je kunt de volgende typen A+ content opnemen:

 • Verbeterde productbeschrijving: Verstrek meer informatie over productkenmerken en -toepassingen als aanvulling op de opsommingstekens en afbeeldingen op de productpagina. Deze aanvullende gegevens helpen klanten om aankoopbeslissingen te nemen door proactief hun vragen te beantwoorden.
 • A+ content-merkverhaal: Informeer klanten over de geschiedenis van je merk, evenals de waarden en productlijnen ervan.

Volg de onderstaande stappen om A+ content voor je product te maken:

Notitie: A+ content ondersteunt geen HTML-tags.

 1. Ga in Seller Central naar Reclame > A+ contentbeheerder .
 2. Als je content wilt toevoegen, klik je op Beginnen met het maken van A+ content.
 3. Volg de aanwijzingen op het scherm om je content een naam te geven, de taal te kiezen en je contentmodules te kiezen. Sla je content op zodat je geen wijzigingen verliest als je de functie afsluit. Je kunt bij elke stap stoppen en je werk op een later tijdstip hervatten. Sla je werk gewoon op als concept voordat je de toepassing afsluit, anders gaat je werk verloren.
 4. Vul de tekst- en afbeeldingsvakken in. Je hoeft niet de hele module met afbeeldingen en tekst te vullen; de sjablonen tonen de maximale hoeveelheid content die je kunt uploaden. Hoewel je afbeeldingen of tekstvakken leeg kunt laten en nog steeds content van hoge kwaliteit kunt produceren, raden we je aan om zowel afbeeldingen als tekst op te nemen om klanten de meest uitgebreide inhoud te bieden. Wanneer je een afbeelding aan je content toevoegt, kun je een afbeelding in je mediabibliotheek kiezen of een nieuwe afbeelding uploaden. De mediabibliotheek bevat afbeeldingen die je eerder hebt geüpload via de A+ contentbeheerder of andere programma's, zoals gesponsorde merken, en stelt je in staat om je afbeeldingen met tags te categoriseren en ze te zoeken, te sorteren en te filteren op basis van grootte, laatst gewijzigde datum en andere criteria. Je kunt op elk gewenst moment een preview van je A+ content bekijken om te zien hoe je content eruit zal zien op desktop- en mobiele apparaten.
  Notitie: Als je afbeeldingen te groot zijn, worden ze automatisch aangepast aan de maximale afmetingen die naast elk sjabloonvak worden vermeld (maar niet als ze kleiner zijn dan de sjabloonlimieten). Je kunt je afbeeldingen ook rechtstreeks in het programma bijsnijden en schalen.
 5. Je moet tijdens het uploaden alternatieve tekst indienen, hiervoor bekend als afbeeldingstrefwoorden. Als je een eerder geüploade afbeelding uit de mediabibliotheek kiest, kun je de bestaande alternatieve tekst van de afbeelding gebruiken of de alternatieve tekst aan de inhoud aanpassen. Alternatieve tekst moet bestaan uit een eenvoudige zin die de afbeelding beschrijft (bijvoorbeeld 'Blender op aanrecht naast fruit, yoghurt, sinaasappelsap en een smoothie-glas'). Alternatieve tekst wordt niet weergegeven op de productpagina, maar wordt gebruikt door klanten met een visuele beperking en schermlezer-apps, en helpt je producten in de zoekresultaten.
 6. Voeg producten toe aan je A+ project en zorg ervoor dat je alle ASIN-codes uit een ASIN-familie toepast. Je kunt A+ toepassen op parent en/of child ASIN-codes binnen een ASIN-familie en op meerdere ASIN-families. Als je A+ wilt toepassen op ASIN-codes, voeg je na het maken van A+ content een ASIN uit een ASIN-familie toe aan het zoekveld in de sectie ASIN-beheer om alle ASIN-codes in een familie te vinden. Selecteer vervolgens de gewenste ASIN-codes en klik op Content toepassen. Je kunt ook onze functie In bulk uploaden (maximaal 500.000 ASIN-codes) gebruiken om een spreadsheet met de ASIN-codes die je wilt toepassen te uploaden. Je moet In bulk uploaden gebruiken als je meer dan 1000 ASIN-codes aan de content wilt toevoegen.
 7. Maak taalvariatieconcepten in andere talen voor klanten in andere landen. Omdat veel klanten in de VS er bijvoorbeeld voor kiezen om te winkelen in het Spaans in plaats van in het Engels, kun je in de VS een taalvariatie voor Spaans maken. Met deze stap kopieer je je content en toegepaste ASIN-codes als concepten die je kunt gebruiken om vertaalde content toe te voegen en deze later te controleren en in te dienen.

  We kunnen automatisch taalvariaties maken om klanten te helpen die in een andere taal in onze winkels winkelen. De automatische vertalingen van content worden alleen gemaakt voor talen waarvoor je nog niet eerder content hebt gepubliceerd. Je kunt vertalingen bewerken of verwijderen met behulp van de A+ contentbeheerder.

  Om klanten die in verschillende landen in onze stores winkelen te helpen, kunnen we ook A+ content automatisch vertalen en publiceren in verschillende landen voor ASIN-codes die eerder voor die landen zijn gelokaliseerd. Je kunt de vertaalde inhoud bewerken zodra deze is vertaald.

  Notitie: Het is momenteel niet mogelijk om content van het ene land naar het andere te kopiëren. Je moet de A+ pagina opnieuw maken vanaf het aangewezen account.
 8. Controleer het definitieve concept van je A+project en alle ASIN-codes die erop zijn toegepast en dien je wijzigingen ter goedkeuring in.
  Notitie: Het systeem stelt je in staat om 20 inzendingen tegelijk per keer in behandeling te hebben.
Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates