Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Instellingen voor target marketplace bewerken

Je kunt de instellingenselectie voor een target marketplace wijzigen door deze stappen te volgen:


  1. Ga naar de tool Internationale productvermeldingen maken.
  2. Als je een tweede source marketplace hebt ingesteld, moet je de Marketplace-schakelaar bovenaan de pagina gebruiken om de source marketplace te selecteren waarvoor je een target marketplace wilt toevoegen.
  3. Klik op de knop Bewerken rechts van de source marketplace.
  4. Volg de workflow om een verbinding te maken met Internationale productvermeldingen maken om de instellingen voor de target marketplace voor de geselecteerde source marketplace te bewerken.

Het verwerken en het maken van aanbiedingen kan tot 4 uur duren. Nadat de verbindingen van de target marketplace zijn bijgewerkt, wordt een statusrapport gegenereerd dat beschikbaar is op de pagina Verbindingen beheren voor Internationale productvermeldingen maken. Je ontvangt een e-mail met de melding dat het proces is voltooid met een samenvatting van de resultaten. Meer informatie

Om FBA-aanbiedingen te activeren, moet je je voorraad naar het fulfillment center van de target marketplace sturen. Als je je voorraad wilt beheren, selecteer je FBA-voorraad beheren in het menu Voorraad in Seller Central.

Notitie: Als je zelf de fulfillment verzorgt, is het raadzaam je verzendinstellingen voor elke marketplace te controleren om ervoor te zorgen dat je de tarieven instelt die aan je vereisten voldoen. Als je de verzendinstellingen wilt aanpassen, wijzig je de marketplace met behulp van de Marketplace-schakelaar. Verzendinstellingen zijn toegankelijk via het menu Instellingen in Seller Central.
Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates