Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Kies je source en target marketplaces

Voordat je aanbiedingen verbindt, moet je een source marketplace en een target marketplace selecteren. Je gebruikt de source marketplace als de primaire marketplace waar je je prijzen beheert. De prijzen voor verbonden aanbiedingen op de target marketplace worden automatisch bijgewerkt wanneer je de prijzen op de source marketplace wijzigt.

Kies je source marketplace

Houd rekening met het volgende bij het kiezen van je source marketplace:

  • Als je momenteel slechts op één marketplace verkoopt, moet je deze selecteren als je source marketplace.
  • Als je op meerdere marketplaces verkoopt, kun je als source marketplace de marketplace selecteren waarin je de meeste aanbiedingen hebt.
Notitie: Wanneer je een tweede source marketplace selecteert, zie je je eerste source en target marketplaces ter referentie aan de rechterkant van het scherm. Alleen marketplaces die je nog niet hebt aangewezen als source of target marketplace, kun je selecteren als tweede source of target marketplace.

Je target marketplace kiezen

Houd rekening met het volgende bij het kiezen van target marketplaces:

  • In target marketplaces waar je momenteel aanbiedingen hebt, kun je de bestaande aanbiedingen behouden of verwijderen.
    • Als je bestaande aanbiedingen behoudt en het ASIN op zowel de source als de target marketplaces bestaat, worden de prijzen gesynchroniseerd.
    • Als je bestaande aanbiedingen verwijdert, worden daarmee alle aanbiedingen, geschiedenissen en recensies verwijderd. Nieuwe aanbiedingen worden gemaakt en gesynchroniseerd wanneer het ASIN bestaat op zowel de source als de target marketplaces. Deze bewerking kun je niet ongedaan maken.

Selecteer op de pagina Internationale productvermeldingen maken het selectievakje naast elke target marketplace waarmee je verbinding wilt maken. Als je dezelfde instellingen wilt toepassen op alle geselecteerde marketplaces, selecteer je Dezelfde instellingen toepassen op alle marketplaces.

Notitie: De tool berekent de prijzen van je aanbieding op de target marketplaces opnieuw wanneer je een prijsregel bijwerkt. Het kan tot vier uur duren voordat de prijswijzigingen op elke target marketplace worden weergegeven.
Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates