Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Een Aanbieding aanmaken

In aanmerking komende ASIN-codes worden automatisch weergegeven in het Dashboard Aanbiedingen.

Er zijn vier manieren om een Aanbieding aan te maken en in te dienen nadat je een nieuwe Aanbieding aanmaken hebt geselecteerd in het Dashboard Aanbiedingen:

 1. Producten selecteren
 2. Aanbiedingen plannen
 3. Aanbod configureren
 4. Controleren en indienen

Als je de aanwijzingen voor het aanmaken van een Aanbieding volgt, let dan op het volgende:

 • Selectie van in aanmerking komende Producten: Je kunt in aanmerking komende producten filteren op basis van startdatums en soorten aanbiedingen. Je kunt je in aanmerking komende producten ook op ASIN en SKU doorzoeken.
 • Aanbiedingshoeveelheid: Zorg ervoor dat je de voorgestelde hoeveelheid ten minste 7 dagen voor de geplande datum hebt, omdat je aanbieding kan worden geannuleerd als er onvoldoende voorraad is op het moment van de aanbieding.
 • Aanbiedingsprijs: Bij de Maximale Aanbiedingsprijs die wordt voorgesteld bij het aanmaken van een aanbieding, wordt rekening gehouden met de laagste prijs van een verkoper die het product in de Nieuwstaat aanbiedt. De aanbiedingsprijs kan fluctueren als er wijzigingen zijn aangebracht in de huidige prijs en je de prijs niet kunt verhogen terwijl de aanbieding loopt.
 • Aanbiedingstitel: De aanbiedingstitel komt van de productnaam van het ASIN dat deel uitmaakt van de aanbieding of het parent ASIN als de aanbieding variaties bevat. Als je de aanbiedingstitel wilt wijzigen, moet je de productnaam van het ASIN of het parent ASIN bijwerken voordat je de aanbieding aanmaakt.
 • Aanbiedingsafbeelding: De Aanbiedingsafbeelding is afkomstig van de afbeeldingen op de Amazon-productpagina. Als de aanbiedingsafbeeldingen die beschikbaar zijn bij het aanmaken van een aanbieding onjuist zijn of niet overeenkomen met de afbeeldingen op de productpagina, moet je bevestigen dat de juiste afbeeldingen zijn geüpload naar het ASIN of parent ASIN (als het product variaties heeft). Je kunt contact opnemen met Ondersteuning voor verkopers voor problemen met afbeeldingen op productpagina's.
 • Aanbiedingshoeveelheid: Zorg ervoor dat je de voorgestelde hoeveelheid ten minste zeven dagen voor de geplande datum hebt.
 • Aanbiedingsfrequentie: We streven ernaar om klanten elke dag nieuwe aanbiedingen aan te bieden. Om dit te bereiken, kunnen aanbiedingen niet binnen een periode van 7 dagen op hetzelfde ASIN worden uitgevoerd, terwijl 7-daagse Aanbiedingen niet binnen een periode 28 dagen op hetzelfde ASIN kunnen worden uitgevoerd. Amazon kan elke aanbieding zonder melding annuleren als er Aanbiedingen zijn die dit beleid schenden.
 • Aanbiedingsstatus: Sommige aanbiedingen kunnen onmiddellijk worden goedgekeurd, terwijl andere op elk moment kunnen worden onderdrukt als ze niet voldoen aan de geschiktheidscriteria. We raden je aan om de status van je aanbieding te controleren op het Dashboard Aanbiedingen om het risico te verminderen dat je aanbieding wordt onderdrukt of geannuleerd, wat kan leiden tot een verhoging van de voorraad en kosten van FBA.
Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates