Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Voorkeuren voor verzending kopen

Je kunt voorkeuren voor Verzending kopen instellen voor de aankoop van verzending via Verzending kopen in Seller Central. Door voorkeuren in te voeren, kun je de tijd verkorten die nodig is om een verzendetiket te kopen.

Tip: Als je kiest voor verzending in bulk kopen, stel je alle voorkeuren voor Verzending kopen in voordat je in bulk koopt.

Zie Verzending kopen via Seller Central voor meer informatie over het kopen van verzendingen.

Notitie: Deze voorkeuren zijn niet van toepassing op de API voor fulfillment door verkoper.

Je voorkeuren instellen:

Selecteer Instellingen rechtsboven een willekeurige pagina in Seller Central, klik op Accountgegevens en klik vervolgens op Voorkeuren voor verzending kopen onder Informatie over zendingen en retourzendingen.

Je verzendlocaties beheren


  1. Klik op + Nieuw adres toevoegen of Bewerken.
  2. Voer je verzendlocaties in. Zorg ervoor dat je volledige adressen en tijdzones opgeeft.
  3. Selecteer een standaardverzendlocatie. Zodra je klaar bent, kun je voorkeuren voor verzending kopen instellen.
    Notitie: De wijzigingen die hier worden aangebracht, worden weergegeven in je Verzendinstellingen. Voor verzending vanuit China zorg je ervoor dat je adres is ingevoerd in Latijnse tekens, zoals beschreven op de pagina Verzending vanuit China kopen.

Bepaalde voorkeuren zijn voor alle verzendlocaties, terwijl andere voorkeuren specifiek zijn voor de geselecteerde locatie.

Voorkeuren voor alle verzendlocaties

Pakkettypen:

Als je vaak pakketten van dezelfde grootte verzendt, kun je aangepaste pakkettypen maken om te kiezen wanneer je verzending koopt. Dit bespaart je tijd omdat je niet herhaaldelijk dezelfde afmetingen hoeft in te voeren. Voer een naam in voor het pakkettype, zodat je weet waar het voor is.

Bevestigingsinstellingen:

Selecteer de gewenste methode voor het ontvangen van bevestigingen.

Verzekeringsinstellingen:

Met verzekeringsvoorkeuren kun je optionele verzekeringsinstellingen instellen voor al je verzendingen, of alleen voor verzendingen boven een bepaalde pakketwaarde. Deze instellingen zijn van toepassing op alle verzendingen, ongeacht het magazijn waaruit ze worden verzonden.

Voorkeuren voor prioritering van transportdienst

Gebruik deze voorkeuren om prioriteit te geven aan je beschikbare verzendmethoden in Verzending kopen. Sleep transportdiensten op volgorde van voorkeur van rechts naar links. Als je een transportdienst wilt uitsluiten, laat je deze buiten het vak staan. Als je geen voorkeur hebt, hoef je niets te wijzigen.

Zie Voorkeuren voor verzending kopen invoeren voor verzendlocaties voor meer informatie.

Notitie: Voor sommige transportdiensten kun je je printvoorkeuren voor de opmaak van verzendetiketten wijzigen. Zie Een verzendetiket opnieuw printen als je een nieuw etiket nodig hebt.
Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates