Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Kosten voor handmatige verwerking bij FBA

Als je geen informatie over de inhoud van de doos verstrekt, verwerkt Amazon je dozen handmatig in het fulfillment center. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht. Verzendingen die handmatig worden verwerkt, worden mogelijk langzamer ontvangen dan verzendingen met informatie over de inhoud van de doos.

Tarieven

De kosten voor handmatige verwerking bij FBA bedragen £ 0,12 per eenheid voor items die naar fulfillment centers in het Verenigd Koninkrijk worden verzonden en € 0,14 per eenheid voor items die worden ontvangen in fulfillment centers in Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Polen of Tsjechië. Indien btw van toepassing is, zal deze worden geheven bovenop de kosten voor handmatige verwerking.

De kosten worden in rekening gebracht op de eerst voorkomende van de volgende twee opties, ofwel (i) 14 dagen nadat de eerste eenheid van je verzending in het fulfillment center is ontvangen, ofwel (ii) aan het einde van de maand nadat de eerste eenheid van je verzending in het fulfillment center is ontvangen. Er worden kosten in rekening gebracht voor het aantal eenheden dat tot dan toe is ontvangen. Als je verzending eenheden bevat die worden ontvangen nadat de kosten voor handmatige verwerking bij FBA al gedeeltelijk in rekening zijn gebracht, worden de kosten voor deze extra ontvangen eenheden na de volgende periode van 14 dagen of aan het einde van de maand in rekening gebracht.

Kiezen voor toepassing van de kosten

De kosten worden toegepast op je verzending als je in de workflow voor het aanmaken van verzendingen de optie Doosgegevens overslaan en kosten voor handmatige verwerking toepassen kiest in de stap Verzending voorbereiden. Je krijgt het geschatte bedrag van de kosten te zien en de kosten worden in rekening gebracht nadat je verzending is ontvangen in het fulfillment center.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates