Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Accounts koppelen

Door accounts te koppelen creëer je een uniforme verkoopervaring op alle internationale stores van Amazon en kun je je zakelijke activiteiten eenvoudiger beheren en opschalen. Met het koppelen van accounts maak je niet alleen eenmalige aanmelding mogelijk, maar heb je ook al je verkopen, bestellingen en berichten van kopers uit alle landen in één overzicht bij elkaar. Bovendien kun je ook over hulpprogramma's beschikken die je daarvoor maar voor één land kon gebruiken.

Abonnement met korting voor meerdere landen

Om je te helpen je activiteiten uit te breiden, bieden we je de mogelijkheid om tegen een sterk gereduceerde prijs in meerdere landen te verkopen. Je kunt je nu registreren om in alle landen te verkopen die in onderstaande tabel worden vermeld, en we beperken je totale maandelijkse abonnementskosten tot $ 39,99 (USD), een korting op je kosten van maximaal $ 180 (USD) 1 per maand2. Dit wordt automatisch toegepast als je al in meerdere landen verkoopt met je gekoppelde account. Als je in meerdere landen verkoopt, maar dit niet doet met een gekoppelde account, volg je de stappen onder de tabel om van deze aanbieding te profiteren.

Regio/land Maandelijkse abonnementskosten per land3 Abonnementskosten met korting
Noord- en Zuid-Amerika $ 39,99 (USD), $ 29,99 (CAD), $ 600 (MXN) of R$ 19,00 (BRL)
Verenigde Staten
Canada
Mexico
Brazilië
Europa £ 25,00 of € 39,99
Verenigd Koninkrijk
Duitsland
Frankrijk
Italië
Spanje
Nederland
Turkije ₺ 99,00 (TRY)
India Geen kosten
Japan ¥ 4.900
Australië $ 49,95 (AUD)
Verenigde Arabische Emiraten Geen kosten
Egypte Geen kosten
Saoedi-Arabië Geen kosten
Singapore S$29,95
Totaal $ 132,12 - $ 180,07 (USD)1 $ 39,99 (USD)

1 Schatting gebaseerd op de geldende wisselkoersen op 30 september 2019.

2 Kosten van verwijzing, Fulfillment by Amazon, afsluiting en andere kosten blijven van toepassing.

3 Met andere actuele kostenpromoties is wellicht geen rekening gehouden.

De korting wordt automatisch toegepast. Wanneer je je wereldwijde account gebruikt, betaal je de eerste maand de volledige kosten voor elk land of elke regio.

Daarna, te beginnen met de volgende maandelijkse factureringscyclus, wordt een totaal van $ 39,99 (USD) proportioneel verdeeld in elk land of elke regio waar je een verkopersaccount hebt en wordt het apart in elke lokale valuta in rekening gebracht. Je kunt de korting op je kosten bekijken in het gedeelte Transactiegegevens van je Betaaloverzicht.

Koppelen OF registreren naar andere regio's (Noord-Amerika, Europa, Japan of India)

Ga als volgt te werk als je al verkoopt in de regio (bijvoorbeeld Noord-Amerika) en je wilt accounts koppelen:

Als je al verkoopt in een van de andere drie regio's (in dit geval Europa, Japan of India), log je in op de pagina Wereldwijd verkopen van het betreffende account. Selecteer op het tabblad Noord-Amerika (in dit voorbeeld) Ik heb een verkoopaccount op Amazon.nl en klik op Accounts koppelen om de accounts te koppelen. Wanneer je opnieuw wordt gevraagd om in te loggen, gebruik je het e-mailadres en het wachtwoord van je account voor Noord-Amerika.

(OF)

Ga als volgt te werk als je voor het eerst in de regio (bijv. Noord-Amerika) gaat verkopen en je wilt je registreren:

Als je al verkoopt in een van de andere drie regio's (in dit geval Europa, Japan of India), log je in op de pagina Wereldwijd verkopen van het betreffende account. Selecteer op het tabblad Noord-Amerika (in dit voorbeeld) Een verkoopaccount op Amazon.nl maken om je te registreren. Als je wordt gevraagd om in te loggen, gebruik je het e-mailadres en het wachtwoord van je account voor Europa, Japan of India waarmee je oorspronkelijk bent ingelogd. Voltooi de registratie door - indien gevraagd - aanvullende gegevens op te geven.

Belangrijk: Volg de bovenstaande stappen om accounts te koppelen of te registreren in alle regio's van Noord-Amerika, Europa, Japan en India. Je account voor Noord-Amerika moet bijvoorbeeld worden gekoppeld aan Europa, Japan en India.

Links:

  • Als je een account voor Noord-Amerika gebruikt, log je in bij Wereldwijd verkopen met de inloggegevens voor je Noord-Amerika-account
  • Als je een account voor Europa gebruikt, log je in bij Wereldwijd verkopen met de inloggegevens voor je Europa-account.
  • Als je een account voor Japan gebruikt, log je in bij Wereldwijd verkopen met de inloggegevens voor je Japan-account.
  • Als je een account voor India gebruikt, log je in bij Wereldwijd verkopen met de inloggegevens van je India-account.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2021, Amazon.com, Inc. or its affiliates