Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Belangrijke eerste stappen om te beginnen met verkopen

Het instellen van je Verkopen via Amazon-account begint hier. Met behulp van een reeks instructiecursussen krijg je inzicht in Verkopen via Amazon, onze hulpmiddelen en beleidsregels voor verkopers, en de producten en services waarmee je je bedrijf snel kunt laten groeien.

Snelle start:

Een snelle rondleiding door Seller Central. Je leert ook hoe je je accountgegevens kunt instellen, betaalgegevens kunt toevoegen, je vakantiestatus kunt instellen, bezorgtarieven kunt instellen en je bestellingen kunt beheren.

Verkoopplannen, kosten en betaald krijgen:

Bekijk verkoopplannen en -kosten, hoe je afschriften en betaalgegevens kunt bijhouden en hoe Amazon tegoeden uitbetaalt aan je verkopersaccount.

Producten toevoegen:

Ontdek hoe je productvermeldingen kunt maken met behulp van de functie Een product toevoegen, voorraad kunt beheren en productpagina's en productvariaties kunt maken.

Je merk opbouwen:

Meer informatie over de Amazon Brand Registry en Enhanced Brand Content, en hoe je productpagina's kunt maken waarmee je de vindbaarheid, herkenning en omzet van je merk kunt verbeteren.

Productpagina's en de Buy Box:

Ontdek hoe je een productpagina van hoge kwaliteit maakt waarmee je je weergaven en omzet kunt verbeteren. Je leert ook over de Amazon Buy Box, hoe je in aanmerking kunt komen om deze te winnen en hiervoor de concurrentie kunt aangaan.

Beperkingen voor productvermelding:

Leer voor welke categorieën er goedkeuring is vereist om op Amazon te kunnen verkopen en hoe je je hiervoor kunt aanmelden als verkoper. Je krijgt ook antwoorden op veelgestelde vragen over beperkingen voor productvermelding en producten waarvoor beperkingen gelden.

Verkoperprestaties:

Ontdek hoe je ervoor kunt zorgen dat je productvermeldingen correct zijn en je je klanten de beste ervaring kunt bieden.

Verkoopcoach:

Lees meer over de Verkoopcoach en hoe je je gepersonaliseerde aanbevelingen van de verkoopcoach kunt verfijnen om aan je specifieke zakelijke behoeften te voldoen.

Europese verkopersaccount:

Ontdek hoe je productaanbiedingen kunt maken en beheren, productvermeldingen kunt aanpassen, en je prijzen en voorraad kunt beheren in alle Europese Amazon-marketplaces vanuit één interface.

Wereldwijd verkopen met Amazon:

Krijg een idee van wat er nodig is om internationaal op Amazon te verkopen. Je leert ook over het belang van vertaling en lokalisatie in internationale marketplaces.

Automatische prijsstelling:

Een overzicht van automatische prijsstelling door Amazon. Leer hoe het werkt, hoe je een prijsregel maakt of bewerkt en hoe je de prijzen van je SKU-codes volgens die regel kunt aanpassen.

Amazon MWS:

Krijg inzicht in de basisfuncties van Amazon Marketplace Web Service (Amazon MWS) en hoe je de Amazon Merchant Transport Utility (AMTU) kunt gebruiken.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates