Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Overzicht van gereserveerde voorraad

Dit overzicht toont een uitsplitsing van eenheden in je voorraad die de status Gereserveerd hebben.

Deze tool kan je ook helpen meer informatie te vinden over eenheden die de status Gereserveerd hebben.

Voorraad in de status Gereserveerd kan zijn gekoppeld aan een bestelling van de klant, zich in het proces van overdracht naar een ander fulfillment center bevinden, of apart zijn gezet in een fulfillment center voor aanvullende verwerking. Het Overzicht van gereserveerde voorraad biedt real-time gegevens over het aantal gereserveerde items in je voorraad. Eenheden kunnen de status Gereserveerd hebben om de volgende redenen:

  1. Bestelling van klant: deze eenheden worden gebruikt om bestellingen van klanten uit te voeren.
  2. FC-overdracht: deze eenheden worden overgedragen van het ene fulfillment center naar het andere om de voorraad dichter bij klanten te plaatsen. Eenheden met de status FC Transfer kunnen door klanten worden gekocht. Klanten kunnen een toekomstige verzenddatum te zien krijgen als er geen eenheden beschikbaar zijn voor onmiddellijke fulfillment. Overdrachten duren meestal 1 tot 5 dagen.
  3. FC-verwerking: deze eenheden zijn in het fulfillment center apart gezet voor aanvullende verwerking, zoals verificatie van itemafmetingen en gewicht, of lopende onderzoeken.

Notitie: Wanneer voorraad wordt verwerkt voor overdracht naar een ander fulfillment center, kunnen deze eenheden gedurende een korte tijd worden weergegeven onder zowel FC-overdracht als FC-verwerking. Eenheden in FC-overdracht zijn beschikbaar voor verkoop, maar komen niet in aanmerking voor Prime-verzending totdat ze zijn overgedragen naar de FC's van bestemming.

Velddefinities

Online koptekst Koptekst downloaden Beschrijving
Verkoper-SKU sku Stock Keeping Units (SKU-codes) zijn unieke reeksen letters of cijfers om je producten te identificeren. SKU-codes worden toegewezen door jou als verkoper.
SKU in fulfillment-netwerk fnsku Unieke identificatiecode die door Amazon is toegewezen aan items die zijn opgeslagen in en worden geleverd vanuit een Amazon Fulfillment Center.
ASIN asin Amazon Standard Identification Numbers (ASIN-codes) zijn unieke reeksen van 10 letters of cijfers die items identificeren. ASIN-codes worden toegewezen door Amazon. Je vindt de ASIN op de productpagina.
Titel product-name De titel van je product.
Gereserveerd aantal reserved_qty Het totale aantal eenheden met de status Gereserveerd.
Gereserveerd - bestelling klant reserved_customerorders Het aantal eenheden dat is gereserveerd voor bestellingen van klanten.
Gereserveerd - FC-verwerking reserved_fc-processing Het aantal eenheden dat in het fulfillment center apart is gezet voor aanvullende verwerking.
Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates