Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Hulp zoeken van externe aanbieders

Ontdek de categorieën voor service en softwareoplossingen in het Amazon Seller Central-partnernetwerk.

A+ content : Voeg uitgebreide productbeschrijvingen en functies toe aan je productpagina's die de conversie kunnen verhogen. Alleen merken die zijn geregistreerd in het Amazon-merkenregister kunnen A+ content toevoegen.

Accountbeheer : Profiteer van praktische ondersteuning bij je dagelijkse activiteiten en inzichten om je bedrijf te laten groeien.

Boekhouding : Vind apps en services voor het bijhouden van je financiën, het afstemmen van betalingen, het indienen van belastingaangiften of het uitvoeren van boekhoudtaken die je helpen te voldoen aan de regelgeving.

Reclameoptimalisatie : Vind apps en services om je reclamebudget en -strategie te optimaliseren om zo de zichtbaarheid van je producten te verbeteren en meer omzet voor je bedrijf te genereren.

Analyse en rapportage : Analyseer je winstgevendheid en kosten per product, zodat je je bedrijfsstrategie beter kunt richten en je kunt concentreren op wat werkt.

Automatische prijsstelling : Houd je prijs scherp met tools die je productprijzen automatiseren op basis van je bedrijfsregels.

Berichten koper-verkoper : Krijg hulp bij het beantwoorden van vragen van klanten om te voldoen aan de reactietijdlijnen en een hoog niveau van klantenservice te bieden.

Naleving : Zorg ervoor dat je producten voldoen aan wereldwijde regels en voorschriften met behulp van services op het gebied van producttesten, certificering, audits, inspectie, etikettering en de naleving van handelsregels.

Vergoedingsoplossingen : Ontdek oplossingen voor betalingen naar bankrekeningen buiten de Amazon Store-locatie.

Binnenlandse verzending: Vind services voor het ophalen en leveren van producten bij een FBA Fulfillment Center (alleen beschikbaar in India).

Connectoren voor e-commerce-oplossing : Integreer je e-commercesite met Amazon voor snellere productvermeldingen, beter bestelbeheer, cross-channel voorraadsynchronisatie en meer.

FBA-voorbereiding en -verpakking : Ontvang hulp bij FBA-voorbereidingstaken zoals etikettering, verpakking, bundeling, kwaliteitscontroles en meer.

Feedback en beoordelingen : Krijg geverifieerde beoordelingen en feedback van klanten om je verkoperbeoordeling te verbeteren en klanten nuttige inzichten te bieden.

Volledige serviceoplossingen : Integreer bedrijfsbeheer gedurende de hele verkooplevenscyclus.

Financiering en krediet : Krijg financiering om grote aankopen te financieren en de dagelijkse bedrijfsactiviteiten te ondersteunen.

Beeldvorming : Voeg, volgens de Amazon-richtlijnen, hoogwaardige afbeeldingen toe aan je productvermeldingen om het aantal weergaven en de conversie te verhogen.

Internationale retourzendingen : Beheer internationale retourzendingen met behulp van services die retourzendingen van klanten accepteren en consolideren of andere alternatieven bieden

Internationale verzending : Verzend je voorraad naar internationale Amazon Fulfillment Centers of naar kopers buiten je eigen land.

Voorraad- en bestellingenbeheer : Automatiseer je Amazon-bestellingenbeheer en houd je voorraadniveaus op alle systemen gesynchroniseerd.

IP Accelerator : Bescherm je merk, krijg hulp bij het deponeren van handelsmerken en onderzoek potentiële nieuwe merknamen.

Liquidatie : Liquideer of doneer je overtollige FBA-voorraad.

Productvermelding : Beheer Amazon-productvermeldingen met tools en services waarmee je nieuwe producten of aanbiedingen kunt vermelden, je catalogus kunt optimaliseren en fouten kunt beperken.

Producten onderzoeken en verkennen : Screen potentiële producten aan de hand van criteria zoals de vraag van de klant, waardoor meer bevoorradingsbeslissingen op basis van data kunnen worden genomen.

Promoties : Verbeter de vindbaarheid van producten door gerichte en overtuigende promoties te ontwikkelen.

Herstellen verkoper: Krijg hulp bij het schrijven van je beroepschrift om je account te herstellen (alleen beschikbaar in India)

Verzendoplossingen : Vind apps voor het automatiseren van verzend- en fulfillmentprocessen en tools voor het vergemakkelijken van het aankopen van verzendtarieven, het afdrukken van etiketten en de logistiek.

Opslag : Sla je producten wereldwijd op voor een snellere bezorging.

Belastingen : Vind belastingservices die je kunnen helpen met belastingregistratie en het indienen van maandelijkse, driemaandelijkse en jaarlijkse belastingen op basis van verkopen en retourzendingen op Amazon.

Training : Vind trainingen die jou helpen het Seller Central-registratieproces, de tools, het beleid en de functies beter te begrijpen.

Vertaling : Vind services voor het vertalen van je productvermeldingen, zodat je je bedrijf wereldwijd kunt uitbreiden.

Ga naar het Amazon Seller Central-partnernetwerk

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates