Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Verwachtingen rond de bezorging voor individuele verkopers

Van individuele verkopers wordt verwacht dat ze alle bestellingen binnen twee werkdagen verzenden na de datum waarop Amazon de bestelmelding ter beschikking heeft gesteld.

Notitie: Bestellingen geplaatst met de optie Binnen 1 dag bezorgd of Binnen 2 dagen bezorgd, moeten binnen respectievelijk één of twee werkdagen na bevestiging van de bestelling door Amazon bij de klant worden bezorgd.

Alle individuele verkopers zijn verplicht om binnenlandse standaardverzending aan te bieden. Je kunt er ook voor kiezen om expresbezorging naar het VK aan te bieden.

Standaard binnenlandse verzending

De koper moet zijn of haar bestelling binnen 3 tot 13 werkdagen na verzending ontvangen.

Expresbezorging naar VK

De koper moet zijn of haar bestelling binnen 1 werkdag na verzenddatum ontvangen. Als de bestelling wordt verzonden naar het Verenigd Koninkrijk vanuit EU- en EER-landen, moet de koper de bestelling binnen 3 tot 18 werkdagen na de verzenddatum ontvangen. Als de bestelling wordt verzonden naar het Verenigd Koninkrijk vanuit andere landen, moet de koper de bestelling binnen 7 tot 23 werkdagen na de verzenddatum ontvangen

Standaard verzending internationaal

Internationale verzendingen dienen binnen 3 en 12 werkdagen aan te komen voor leveringen in Europa, 6 tot 10 werkdagen voor leveringen in Noord-Amerika en Japan en tussen 8 en 12 werkdagen voor leveringen in andere landen. Als je naar het buitenland verstuurt, moet je Airmail gebruiken. Als je verstuurt naar West-Europa, vergeet dan niet om Bezorging met Airmail te selecteren in combinatie met het brieventarief of klein pakkettarief omdat dit goedkoper is. Bevestig een By Airmail—Par Avion-sticker van Royal Mail (verkrijgbaar bij elk postkantoor) of schrijf "By Airmail (Per luchtpost)" in de linkerbovenhoek van je pakket.

Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van de klantenservice voor klantvragen.

Zie ook

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates