Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Levensmiddelen

Amazon beperkt de toevoeging van nieuwe verkopers in bepaalde categorieën om een hoog kwaliteitsniveau te garanderen, zodat klanten in alle vertrouwen kunnen kopen bij alle verkopers op Amazon. Om in de categorie Levensmiddelen te kunnen verkopen, moet je voldoen aan de onderstaande vereisten. Hoewel onze verkooprichtlijnen voor de hele site nog steeds van toepassing zijn, moet je rekening houden met de aanvullende vereisten voor deze categorie.

Productvereisten

  • De producten die je verkoopt moeten nieuw zijn.
  • Alle producten moeten bestemd zijn voor verkoop in de EU en voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU (of het lokale land).
  • Voor elk product is een geldige streepjescode (product-ID) vereist die is geregistreerd en aan het product gekoppeld.
  • Alle voedingsproducten die op een Amazon-website te koop worden aangeboden, moeten minstens in de taal van die website zijn geëtiketteerd. Zo moeten bijvoorbeeld alle voedingsproducten die op Amazon.de te koop worden aangeboden (minimaal) in het Duits zijn.
  • Alle voedingsproducten die op een Amazon-website te koop worden aangeboden, moeten zijn bedoeld voor verkoop in de EU en voldoen aan alle geldende Europese en lokale wet- en regelgeving, inclusief maar niet beperkt tot voedselinformatie en etiketteringsvoorschriften (zoals Verordening 1169/2011/EG).
    Notitie: Als de fabrikant van je product geen product-id's (EAN, UPC of JAN) afgeeft, kun je Contact opnemen met de ondersteuning voor verkopers om een vrijstelling aan te vragen of, als je de merkeigenaar bent, je voor Amazon Brand Registry aanmelden om GCID's te verkrijgen die uniek zijn voor je producten.
  • Voor geneesmiddelen: Een geldige URL voor gemeenschappelijk EU-logo, waarmee wordt aangegeven dat je bent geregistreerd om geneesmiddelen te verkopen

Volgende stappen

Als je aan alle bovenstaande vereisten kunt voldoen, kun je je producten uploaden naar de voorraad.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates