Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Veranderingen in de Amazon Services Europe Business Solutions-overeenkomst

Met ingang van 1 januari 2021 werken we de Amazon Services Europe Business Solutions-overeenkomst bij om bepaalde wijzigingen weer te geven die verband houden met de nieuwe handelsrelatie tussen het Verenigd Koninkrijk en de EU, net als wijzigingen in de wetten in het Verenigd Koninkrijk naar aanleiding van Brexit, en om bepaalde bepalingen met betrekking tot belasting te consolideren en te verduidelijken. We hebben ook je verplichtingen verduidelijkt om ons bepaalde bedrijfsgegevens te verstrekken die van invloed kunnen zijn op de belastingberekeningen op Amazon-kosten en, indien van toepassing, op je transacties.

Een Engelse versie met gemarkeerde wijzigingen is hier beschikbaar. Vertalingen in het Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Nederlands, Zweeds en Chinees worden op 1 januari 2021 gepubliceerd op Seller Central.

Als je vragen hebt, neem contact op met ons Ondersteuningsteam voor verkooppartners. Je voortdurende gebruik van Verkoopservices na 1 januari 2021 vormt je aanvaarding van de wijzigingen.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates