Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Overzicht van wijzigingen van de verwijzings- en Fulfillment by Amazon-vergoeding (Europa) 2020

Dit jaar hebben we meer dan 4 miljard dollar in Europa geïnvesteerd in infrastructuur, programma's, mensen en nieuwe tools en services om je te helpen je merken op te bouwen en je zakelijke activiteiten uit te breiden. Met deze investeringen hebben we Gratis bezorging binnen 1 dag uitgebreid tot meer dan zes miljoen items die in aanmerking komen voor Prime. We zijn blij met de reactie van onze gemeenschappelijke klanten en willen je bedanken voor je voortdurende innovatie in het aanbieden van een uniek assortiment tegen lage prijzen.

We kondigen een aankomende promotie en aanpassingen van verwijzingsvergoeding aan, FBA-vergoedingsaanpassingen (Fulfillment by Amazon) en een interessant nieuw assortimentsprogramma voor onze Europese marketplaces. Onze kosten zijn dit jaar aanzienlijk gestegen, voornamelijk als gevolg van onze grootste investering ooit in Gratis bezorging binnen 1 dag in FBA. Desalniettemin zullen we slechts een beperkte verhoging van onze fulfillment-kosten doorvoeren terwijl we mogelijkheden identificeren om onze schaalgrootte te benutten voor verdere efficiëntieverbeteringen.

Bekijk hieronder de Hulp-pagina's voor wijzigingen in vergoedingen. De wijzigingen worden 1 april 2020 van kracht, tenzij anders vermeld, en zullen van toepassing zijn op onze Europese marketplaces.

Wijzigingen van de verwijzingsvergoedingen (Europa) 2020

Wijzigingen van de FBA-vergoedingen (Europa) 2020

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2021, Amazon.com, Inc. or its affiliates