Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Betalen

Notitie: De pagina Saldo terugbetalingen is momenteel niet beschikbaar. Werk de creditcardgegevens bij op de pagina Methoden voor in rekening brengen om ervoor te zorgen dat het verschuldigde saldo op je account automatisch in rekening kan worden gebracht.

Je kunt de functie Betalen gebruiken om het verschuldigde rekeningsaldo te betalen. Mogelijk heb je dit type saldo wanneer je verkopen in een schikkingsperiode lager waren dan je kosten en er bij Amazon Payments geen creditcardgegevens bekend waren om de kosten in rekening te brengen. De kosten kunnen bestaan uit maandelijkse abonnementskosten en terugbetalingen van bestellingen.

Als je een negatief saldo hebt, verschijnt er een knop Saldo terugbetalen in de sectie Eindsaldo van je Betalingsoverzicht. Klik op deze knop om te betalen. Als je het krediet en de kosten op jouw account over specifieke perioden wilt zien, selecteer je het betreffende datumbereik op de pagina Weergave betalingsafschriften of je downloadt het afschrift voor de gewenste periode.

Betalen met een creditcard

Als je een betaling uitvoert, wordt je betaling in rekening gebracht op de creditcard die is gekoppeld aan je account. Je kunt ook in de vervolgkeuzelijst een andere creditcard selecteren voordat je de betaling uitvoert. Als je een betaling met een nieuwe creditcard wilt uitvoeren, volg dan de volgende stappen om de nieuwe kaart aan je verkopersaccount toe te voegen. Ga vervolgens terug naar de functie Betalen en selecteer de nieuwe kaart.


  1. Ga naar het vervolgkeuzemenu Instellingen in je verkopersaccount en selecteer Accountgegevens.
  2. Klik in het gedeelte Betaalgegevens op Methode voor in rekening brengen.
  3. Klik in het vak Methode voor in rekening brengen aan de rechterkant op Bewerken.
  4. Selecteer een nieuwe kaart of voeg een nieuwe kaart toe. Zorg ervoor dat je de gevraagde informatie precies invoert zoals vermeld op je creditcardafschrift.
Notitie: De bedragen die je ons verschuldigd bent, kunnen door Amazon Payments worden geïnd via elk betaalinstrument dat je hebt verstrekt.

Een gedeeltelijke betaling uitvoeren

Als je een gedeeltelijke betaling wilt uitvoeren, selecteer je Ander bedrag en voer je het gewenste bedrag in. Gedeeltelijke betalingen worden in de aanmaakvolgorde van de te betalen kosten verwerkt in je saldo. De oudste betaling wordt als eerst verwerkt.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates