Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Videotutorials voor de voorbereiding bij FBA

Op deze pagina vind je video's over de voorbereidingsvereisten voor bepaalde producten die nodig zijn voor verzending naar Amazon fulfillment centers. Bekijk deze video's om te zien hoe je bepaalde producten moet voorbereiden.

Alle video‘s over voorbereiding bekijken

Voor video's over specifieke voorbereidingsprocessen kun je de afzonderlijke video's hieronder bekijken.

Voorbereiden van kleding, stof, pluche en textiel

Stoffen en andere producten gemaakt van geweven materiaal kunnen worden beschadigd door stof, vochtigheid en door het verzend- en opslagproces. In deze video wordt getoond hoe je kleding, stof, pluche en textiel moet voorbereiden voor veilige verzending en opslag in Amazon fulfillment centers.

Voorbereiden van babyproducten

Voor producten voor zuigelingen en kinderen jonger dan drie jaar is een speciale voorbereiding vereist. In deze video wordt getoond hoe je babyproducten moet voorbereiden voor verzending en opslag.

Voorbereiden van breekbare producten

In deze video wordt getoond hoe je breekbare producten moet voorbereiden om breken tijdens verzending en opslag te voorkomen.

Voorbereiden van vloeibare producten

Vloeistoffen kunnen schade veroorzaken tijdens verzending en bij opslag. In deze video wordt getoond hoe je vloeibare producten moet voorbereiden voor verzending en opslag.

Voorbereiden van losse producten

Elke eenheid die je naar Amazon verstuurt, moet in één beveiligd pakket zitten. In deze video wordt getoond hoe je losse producten moet verpakken voor verzending en opslag.

Voorbereiden van producten met geperforeerde verpakking

Voor producten met een geperforeerde verpakking kan een speciale voorbereiding zijn vereist. Deze video geeft een overzicht van de richtlijnen voor geperforeerde verpakkingen en laat zien hoe dergelijke producten moeten worden voorbereid.


Voorbereiden van scherpe producten:

Voor scherpe producten of producten met scherpe randen is om veiligheidsredenen een speciale voorbereiding vereist. In deze video wordt getoond hoe je scherpe producten moet voorbereiden voor verzending en opslag.

Voorbereiden van kleine producten

Voor kleine producten is een speciale voorbereiding vereist om te voorkomen dat ze onjuist geplaatst worden. In deze video wordt getoond hoe je kleine producten moet voorbereiden voor verzending en opslag.

Voorbereiden van producten die als set worden verkocht

Producten die als set worden verkocht, moeten zodanig worden gemarkeerd en voorbereid dat ze als set kunnen worden verwerkt en bezorgd. In deze video wordt getoond hoe je producten moet voorbereiden die als set worden verkocht.

Producten etiketteren voor fulfillment

In deze video wordt getoond hoe je etiketten kunt maken en deze op je producten moet aanbrengen voor fulfillment en opslag in Amazon fulfillment centers.

Voorbereiden van producten met een houdbaarheidsdatum

Voor producten met een vervaldatum zijn er speciale voorbereidingsbehoeften en -vereisten. In deze video wordt getoond hoe je producten met een vervaldatum moet voorbereiden en etiketteren.

Welk verpakkingsmateriaal gebruiken

In deze video wordt getoond hoe je op de juiste manier producten verpakt voor ontvangst in Amazon fulfillment centers.

Etiketteren van kleine pakketten

In deze video wordt gedefinieerd wat kleine pakketten zijn en getoond hoe je deze kunt etiketteren voor verzending naar onze fulfillment centers.

Verpakken van in doos verpakte producten

In deze video wordt getoond hoe je in doos verpakte producten kunt verpakken voor verzending.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates