Verkopen via Amazon Aanmelden
Dit artikel is van toepassing op verkopen in: Nederland

Datumbereikoverzichten

De pagina Datumbereikoverzichten genereert afzonderlijke transactieoverzichten en overzichtsrapporten voor bestellingen binnen een specifiek bereik op basis van de datum waarop je de bestellingen als verzonden hebt gemarkeerd.

Belangrijk: De Datumbereikoverzichten bevatten alle transacties tussen de eerste rapportagedatum om 00.00 uur tot de laatste rapportagedatum om 23.59 uur PST.

Volg deze stappen om een aangepast datumbereikoverzicht te genereren:

 1. Op het tabblad Datumbereikoverzichten van je Betaaloverzicht, klik op Overzicht genereren.
 2. In het dialoogvenster Datumbereikoverzicht genereren:
  1. Selecteer het overzichttype.
   • Een Overzichtsrapport (PDF) is een overzicht van de financiële activiteiten in je verkopersaccount gedurende een bepaald datumbereik.
   • Een Transactieoverzicht (CSV) is een gedetailleerde lijst van de transacties die tijdens een bepaald datumbereik in je verkopersaccount hebben plaatsgevonden.
  2. Selecteer de Maand of het Aangepast overzichtbereik.
   • Als je een maandelijks overzicht wilt genereren, selecteer je een maand en jaar in de vervolgkeuzelijst Maand. Je kunt een vorige maand of een toekomstige maand selecteren met dagen tot een jaar in de toekomst.
   • Als je een aangepast overzicht wilt genereren, gebruik je de datumkiezers om het datumbereik voor je overzicht op te geven.
    Opmerking: Als je een datumbereik in de toekomst selecteert, kun je instellen dat het overzicht wordt herhaald na de einddatum. Overzichten kunnen tot 365 dagen per keer worden gegenereerd tot in 2012.
 3. Klik op Genereren. Het kan tot 1 uur duren om een overzicht te genereren. Als je jouw overzicht niet in de lijst ziet staan, controleer dit later dan opnieuw.

Geplande overzichten worden gemarkeerd als Gepland in de tabel. Klik op Annuleren om een overzicht te annuleren.

Meld je aan om de tool te gebruiken en persoonlijke hulp te krijgen (desktopbrowser vereist). Aanmelden


Honderden miljoenen klanten bereiken

Begin met verkopen via Amazon


© 1999-2022, Amazon.com, Inc. or its affiliates